Play.ZenixCraft.com:25570 | Survival Server | 1.8.X-1.12.X | Sanal Market | Görevler | Takım Savaşları | Yetenek Geliştirme | Kasalar | Daha Fazlası..

SlashNetworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 104659
Ekli dosyayı görüntüle 104672
Ekli dosyayı görüntüle 104662

Sunucuyu sevdim evet bir eksiklik söylediğimde bana böyle bir şekilde terslemeniz garibime gitti. Sunucudanizdaki Asistan bana sunucunun "emek" sunucu olduğunu söylemişti, bende sadece dedim ki neden anti x-ray yok ve maden satışları bu kadar pahalı diye, ancak böyle şekilde bir tepki aldım cidden üzücü oysaki sunucuyu beğenmiştim özgünlük açısından. Lütfen sayın yetkili arkadaşımızı uyarırsınız @SlashNetworks
+ Ben bu olayı yaşadım herkes bilsin istedim oyuncular nasıl sunucuya girdiklerini bilmeli. X-rayı nasıl izleyeceksiniz acaba?
Bu konu ile ilgilendim .Yetkililere ceza verilmiştir!

Ryuk68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı daha iyi olabilirdi.Sistemler güzel. Başarılar...

PayitahtSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SlashNetworks ss leri silmiş olmasaydım atardım hem discord sunucumuza hemde minecraft sunucumuza reklam atıldı.
oyuncularınızı ve yetkililerinizi uyarırsanız gzl olur.

SlashNetworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz yetkimizi güzel şeyleri harcadık tek swde ilgilenende bendim bu Slash denen kişi biz yeni ormanı yaptıktan sonra banlamıştır bu adam emeğimize saygı duymadı ve ben bu adamla sesli konusmak istedigimde konusmadı tek siz şikayet ediyosunuz ve ben swde kurucu olmadan önce sw 7 bile cekmiyodu ben 25 kisi çektirdim swyle sabahın 7 sinden saat 24 e kadar ilgileniyodum bu insan daha kasaları yapmaya eriniyordu sen bir emek hırsızısın Slash
Online benim için önemli değil .Önemli olan asygı ve disiplinli olma birçok kişi fotoğraf attı . Diğer sebep olarak yeterli bilginiz yoktu ve yaptığınız ormanı sildim . Sunucu benim sunucum ister yetkili alırım ister yetkiliyi atarım.Otoriteyi ben kurdum ben yönetirim.Sunucu tanıtım konusunda belirttiğim gibi iyi okursan anlarsın!

BeyazSeytan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vip alcak varmı para lazım olan varsa gibi sözler ya öyle tilt oldum ki yani eskilerde hissettim kendimi böyle çocukların açtığı sunucular habire vip alan varmı diye spam geçerler ya hani o bura evet. Sanırım sistem yapmayıda bilmiyor eski yetkilileri biliyor onlarıda atmış sanırım neyse önemli değil PARA dilenmesi hiç hoş bir durum değil spam geçmiceksin insan alacaksa servera destek olayım diye alıyor.

SlashNetworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vip alcak varmı para lazım olan varsa gibi sözler ya öyle tilt oldum ki yani eskilerde hissettim kendimi böyle çocukların açtığı sunucular habire vip alan varmı diye spam geçerler ya hani o bura evet. Sanırım sistem yapmayıda bilmiyor eski yetkilileri biliyor onlarıda atmış sanırım neyse önemli değil PARA dilenmesi hiç hoş bir durum değil spam geçmiceksin insan alacaksa servera destek olayım diye alıyor.
Sunucudaki konuları bilmeden gelmen ne yazık sunucunun Eklenti pluginlerini ve skriptlerini sağolsun @NorvanTR yardımcı oluyor. Vip alıcak varmı mevzusuna gelirsek :

Sunucudaki konuları ,espirileri bilip bilmeden yazma ilk önce araştır neyin nesi neden bu adam 2 de bir söyluyor öyle gel .Ön yargılarını azalt.Sunucudaki aktif oyuncular arasında bir konumuz var oyüzden öyle konuşuyoruz. Birdaha bir konuyu bilip bilmeden cevap verme!

BeyazSeytan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki konuları bilmeden gelmen ne yazık sunucunun Eklenti pluginlerini ve skriptlerini sağolsun @NorvanTR yardımcı oluyor. Vip alıcak varmı mevzusuna gelirsek :

Sunucudaki konuları ,espirileri bilip bilmeden yazma ilk önce araştır neyin nesi neden bu adam 2 de bir söyluyor öyle gel .Ön yargılarını azalt.Sunucudaki aktif oyuncular arasında bir konumuz var oyüzden öyle konuşuyoruz. Birdaha bir konuyu bilip bilmeden cevap verme!

Adamım napıyım senin konunu ben oyuncuyum ve o gözle bakıyorum yanlışmıyım hayır yani şaka bir şey olsa gülünür sanırsam gülen birinide görmedim yada ne konusu hiç duymadım oynadım yani anlardım o zamana kadar gizli iş yapmanız böle olumsuzluklara neden oluyor o zaman nediyim yani. yaptığında yanlış değil zaten öylesine diyip gidiyordun kusura bakma ben hatalıyım kurucu gözüyle bakmalıydım :(

SlashNetworks

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adamım napıyım senin konunu ben oyuncuyum ve o gözle bakıyorum yanlışmıyım hayır yani şaka bir şey olsa gülünür sanırsam gülen birinide görmedim yada ne konusu hiç duymadım oynadım yani anlardım o zamana kadar gizli iş yapmanız böle olumsuzluklara neden oluyor o zaman nediyim yani. yaptığında yanlış değil zaten öylesine diyip gidiyordun kusura bakma ben hatalıyım kurucu gözüyle bakmalıydım :(
Peki.