Player Stats (Oyuncu İstatistikleri) - Sorunsuz bir şekilde Kodlanabilir mi?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar aşağıdaki fotoğraflardan da Desteklediğim kadarıyla, bana özel olmayacak şekilde
forumda da arkadaşlarımızın kullanacağı bir biçimde böyle bir şey yapılabilir mi?

- Amaç -

Oyuncu hakkında detaylı bilgi veren bir İstatistik (Stats) GUI'si yani Menüsü direkt fotoğraflardan anlatayım.

- Destek Fotoğraflar -

Direkt link için tıklayınız!

Umarım yeteri kadar veya fazlasıyla anlatabilmişimdir. İyi forumlar!
...

Son düzenleme:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Tabikide yapılabilinir fakat kimsenin bedavaya yapacağını düşünmüyorum. Üşenmez isem yapıp bedavaya paylaşırım fakat bu gösterdiğiniz plugin paralı bir plugin ise maalesef istesemde yapamam.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Tabikide yapılabilinir fakat kimsenin bedavaya yapacağını düşünmüyorum. Üşenmez isem yapıp bedavaya paylaşırım fakat bu gösterdiğiniz plugin paralı bir plugin ise maalesef istesemde yapamam.
Evet ücretli eklenti.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Plugini aldım yükledim ama Error verdi :3

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

en guncel versiyonlar hep mc'nın en yenı surumlerıne gore yapılmakta. en yenıden en eskiye dogru yukleyıp dene serverinde. illaki biri çalışır ama sonucta eski versiyon, bazı şeyler eklenmemıs veya bugları var olabilir .sjsjsjs

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koca yürekli adam. Paran boşa gitti, çünkü onu sana bugünlerde gösteren Emrsmsk adlı karizmatik arkadaşınla paylaşmadın. Paylaştığın an ya habibi çalışacaktır xD

ve syn millet bknz. Bu eklentiyi yaparak ortak bir şekilde herkese satıp tonar Para kazanabilirsiniz. Tabi bana beleş vermek şartı ile. Çünkü bu Eklenti Dünya'da hiçbir yerde yok :)

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Koca yürekli adam. Paran boşa gitti, çünkü onu sana bugünlerde gösteren Emrsmsk adlı karizmatik arkadaşınla paylaşmadın. Paylaştığın an ya habibi çalışacaktır xD

ve syn millet bknz. Bu eklentiyi yaparak ortak bir şekilde herkese satıp tonar Para kazanabilirsiniz. Tabi bana beleş vermek şartı ile. Çünkü bu Eklenti Dünya'da hiçbir yerde yok :)
Hadi gel satalım o zaman sjsjs

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi listesi dışında gerisini yapılır :). (Yada En iyi listesini ben yapamam :D)

imFoRTe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En iyi listesi dışında gerisini yapılır :). (Yada En iyi listesini ben yapamam :D)

Yaklaşık 6 Saatte Filan Üstteki Tablodaki Her Şeyi Kodladım. Sadece Kendi Sıramızı Göstermiyor. Kendi Sıramızı Da Göstertirim, Ama Bir Önümüzdeki ve Bir Arkamızdaki Sıralamayı Göstertemem. şu an Serverimde Aktif Bir Şekilde Duruyor. Resimlerde Altta Zaten:

Son düzenleme: