Yardım playervaults permissions

AurelionSol

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Oyun Sürümü
1.12.2
selam groupmanager kullanıyorum ve permissions ayarlarken playervaults u yapamadım bulamadım bu pluginin perm i nedir bide 20k ya kadar vault var ben bunları nasıl limitlendireceğim ?(pluginlerin perm lerinin yazdığı bir site varsa verirseniz sevinirim)

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhaba! playervaults.amount.miktar permini verdiğin grup, miktar kısmına yazdığın sayı kadar sandık hakkına sahip olur. playervaults.amount.1 verirsen verdiğin grptaki üyeler 1 sanal sandık açabilir. İyi forumlar dilerim.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @AurelionSol,
  • playervaults.amount.<Sayı> => Bir oyuncunun sahip olmasını istediğiniz kasa miktarı.
  • playervaults.size.<Sayı> => Bir oyuncunun kasalarının sahip olacağı satır sayısı (1-6). Varsayılan: 6
  • playervaults.others.edit => Diğer oyuncuların vault yani envanterlerini düzenlemenizi sağlar
  • playervaults.admin => Herhangi bir sandığı açabilir ve silebilirsiniz.
  • playervaults.delete => Adminler içindir diğer oyuncuların kasalarını yani vaultlarını silebilir.
  • playervaults.signs.use => PlayerVaults tabelalarını kullanabilir.
  • playervaults.signs.set => Bir PlayerVaults tabelası oluşturabilir.
  • playervaults.commands.use => Kasaları yani vault komutlarla açmaya yarar.

ta2yeb

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bu kodları nereye yazıyoruz
sunucu açtımda opsi olmayanlar açamıyor herkese op de verilmez yani surv oyniczda
yardım edebilirmisiniz

Infinity123123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba! playervaults.amount.miktar permini verdiğin grup, miktar kısmına yazdığın sayı kadar sandık hakkına sahip olur. playervaults.amount.1 verirsen verdiğin grptaki üyeler 1 sanal sandık açabilir. İyi forumlar dilerim.
sunucuda bazı kişilerin sanal sandıkları sıfırlanıyor ve sorunu bulamadık herhangi bir bilginiz varmıdır?

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Eklentiniz herhangi bir hata veriyor mu consoldan