Playstation 5'in Çıkış Tarihi Açıklandı!

Sizce PS5 konsolu Scorpio'yu gölgede bırakabilecek mi?

• Evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Playstation serisi, Sony firmasının adeta ekmek teknesidir diyebiliriz. Şu sıralar Nintendo gibi köklü firmaları saf dışı bırakacak konsolunu (PS4 Pro) tanıttıktan sonra Project Scorpio engeline takıldı. Scorpio ile yarışamayacakları belli olduğu için PS4 Pro kullanıcılarını biraz da üzecek olan PS5'in çıkış tarihi açıklandı. Her teknolojik ürün gibi söylentileri dolanıyordu ama kimse bu kadar erken hamle yapılmasını beklemiyordu. Japonların yeni "canavarı" PS5 konsolu 2018 yılında piyasaya sürülecek. E3'te çok olumlu görüşler toplayacak gibi görünen Scorpio'nun havasını biraz da olsa söndürmeyi hedefliyorlar. Her iki firma için seri üretim belli ki konsol kitlesini mağdur edecek gibi görünüyor. 4K çözünürlük sunan ve GTX 1070 ekran kartının performansına yaklaşan Scorpio konsolu Playstation'un tahtını sarsabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar kısa süre içerisinde yeni bir makine çıkarmak bana saçmalık gibi geliyor. Pek satacağını düşünmüyorum. Gerçi her yeni çıkan şeyi kıtlıktan çıkmış gibi kapanlar dışında. Elinde zaten Playstation 4 olanların pek ilgisini çekmez ki çekmemeli bence, çünkü eğer bu makine çok fazla satarsa, "madem her yaptığımız satıyor her sene bir Playstation yapalım parayı kıralım " kafasına girilmesinden korkuyorum.

Moderatör tarafından düzenlendi:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
PS5'in 2018 içerisinde sürüleceğini sanmam. Zaten sürmeleri yanlış olur! Daha onlarca çıkmamış özel oyunları var ve TLOU2 veya Death Stranding gibi oyunlar PS5'e çıkarsa oyuncular bu sefer Sony'i çok ağır eleştirebilir. Böyle bir risk alabileceklerini sanmam. Ayrıca PS4 hala en çok satan konsol.

Ayrıca Scorpio'nun çok yüksek bir başarı elde edebileceğini düşünmüyorum en azından E3 öncesinde. Ellerinde adam gibi özel oyun yok ve oyuncular Scalebound ve Fable: Legends'ın iptaline kızgın. Umarım utandırır beni Microsoft...

Ben 2019 diyorum ancak PS4 fiyatlarının düşürülebileceği dedikodusu biraz "Hmmm..." dedirtmedi değil. Umarım Sony böyle bir aptallık etmez.

(Ayrıca başlık biraz yanlış olmuş. "Söylenti: PS5'in Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir" gibi bir şey daha uygun olabilir.)​

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
PS5'in 2018 içerisinde sürüleceğini sanmam. Zaten sürmeleri yanlış olur! Daha onlarca çıkmamış özel oyunları var ve TLOU2 veya Death Stranding gibi oyunlar PS5'e çıkarsa oyuncular bu sefer Sony'i çok ağır eleştirebilir. Böyle bir risk alabileceklerini sanmam. Ayrıca PS4 hala en çok satan konsol.

Ayrıca Scorpio'nun çok yüksek bir başarı elde edebileceğini düşünmüyorum en azından E3 öncesinde. Ellerinde adam gibi özel oyun yok ve oyuncular Scalebound ve Fable: Legends'ın iptaline kızgın. Umarım utandırır beni Microsoft...

Ben 2019 diyorum ancak PS4 fiyatlarının düşürülebileceği dedikodusu biraz "Hmmm..." dedirtmedi değil. Umarım Sony böyle bir aptallık etmez.

(Ayrıca başlık biraz yanlış olmuş. "Söylenti: PS5'in Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir" gibi bir şey daha uygun olabilir.)​
Sony E3'te resmi olarak duyurabileceği için bu başlığı atmayı uygun gördüm. Çünkü PS4 Pro konsolu Scorpio ile yarışamayacaktı. Exclusive oyunlar konusunda Sony bir adım önde olsa da sistem delileri için Scorpio paha biçilemez. Sony bu sene Microsoft'u nihayet ciddi bir rakip olarak gördü ve konsolu çıkartmayı biraz daha erkene aldı. Ben de üzüldüm ancak yapılabilecek bir şey yok.

Not: Bu makaleye bakmak isteyebilirsin;