Playstation Meeting 2016 | 7 Eylül | Ne Umduk?

Bu Konferans'ta En Çok Ne Sizi Heyecanlandırıyor?

• PS4 NEO

Kullanılan: 0 0.0%
  • PS4 Slim

• PS VR

Kullanılan: 1 33.3%
  • Oyunlar

Kullanılan: 2 66.7%
  • Diğer... (Yorum Kısmında Belirtebilirsiniz)

• Kullanılan toplam oy
    3

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Selamlar forum sakinleri.
Bildiğiniz gibi bu akşam saatlerinde (21.30 ve 22.00 gibi) Sony kendi konferansında birçok şey tanıtacak ya da beklediğimiz içeriklerin daha fazlasını görme olanağına sahip olacağız.
Peki bu konferanstan neler umuyoruz?
Peki Konferans Sonunda Ne Bulduk? (Konferans Sonrası Farklı Bir Konu Şeklinde Eklenecektir)
Playstaion 4 "NEO"

Kim ne derse desin bence konferansın en heyecanlı yanlarından biri bu.
Bildiğiniz gibi E3'ten önce birçok dedikodu sızdı bu konsolla ilgili. E3'e doğru Sony bunun gerçek olduğunu söyledi. Xbox, Project Scorpio'u tanıtırken Sony konferansında bu konu hakkında hiçbir şey göremedik. Ve bu konferansta sonunda gizem perdesinin kalkmasını ve aylardır dedikodusu yapılan bu gizemli cihazın ne olduğunu ve bize neler vaat etiğini.
Playstation Slim ve Yeni Dualshock 4

Sony, Xbox'ın One S'ine cevap vermekte gecikmeyerek bunu yaptı herhalde...
Çok uzun bir süre önce değil, haftalar önce bir alışveriş sitesinden PS4 Slim sızdırıldı. Bir kısım tarafından beğenildi, bir ksıım tarafından ise yerin dibine sokuldu (Valla fiyatından sonra bende yerin dibine sokmaya hazırım :)). Ayrıca bununla birlikte yeni Dualshock 4 "Slim" de sızdırıldı.
Konsolu aldığını iddia bir Twitter kullanıcısının dediklerine göre...
  • Konsolda yeni seçeneklere ve özelliklere rastlamadı. Ancak 4.0 sürüm sistem güncellemesine henüz sahip değil.​
  • Konsol çok sessiz ve serin çalışıyor.​
  • Yeni DualShock 4 kontrolcüsünde kaliteli materyaller kullanılmış. Ele oturuş hissi eskisinden daha iyi.​
  • Kontrolcüdeki tuşların ve çubukların boyutları eskisiyle aynı.​
  • E ışık çubuğunun kendine ait bir ışığı yok, sadece parlak bir şeritten ibaret. Olan ışığı yansıtıyor.​
  • Yeni kontrolcüde de 1000 mAH kapasiteli aynı pil kullanılmış. Fakat 24 saat kullanımdan sonra bile kontrolcü halen enerjiye sahip.​
  • Kontrolcü, kullanıcıya PS4, Bluetooth ve USB bağlantı seçeneklerini soruyor. Bu özellik sadece yeni kontrolcüde var, ancak orijinal PS4’te de bu iletişim ekranı çıkıyor.​
Elbet bunlar şu anlık için gerçekliği kabul edilebilir şeyler olmasa bile bu akşam ne olacağını bu akşam göreceğiz...
Playstation VR

Sanal gerçekliğin ortaya çıkışı ile Sony'de bu işte adının olmasını istedi ve bunun sonucunda PS VR hayata geldi!
Sony ciddi anlamda PS VR'ın tanıtımını yaptı ve artık çıkış tarihi yaklaştı. Bu konferansa Sony'in PS VR tanıtımı için en son şansı diyebiliriz. Bakalım Sony bu akşam PS VR'ı bize nasıl övecek ve neler tanıtacak?

Oyunlar

Bu konferans'ta yeni oyunların duyurulacağını zannetmiyorum.

Sony bu gece The Last Guardian, God of War, Spider-Man ve Horizon Zero Dawn gibi oyunlarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya koyabilir.
Ayrıca Sony PS4 "NEO" için Özel Oyunlar geliştiriyor (ki pek sanmam) olabilir ve bunu bu akşam onların ağzından duyabiliriz.
Ayrıca Sony bize sürpriz yapıp yepyeni isimler ya da bazı güzel serilerinin devam oyunlarını tanıtabilir (çok ama çok düşük bir ihtimal gelse bile).
Ayrıca Rockstar konferans'ta sahneye çıkıp Red Dead Redemption'ın Yeni Nesil Konsol sürümlerini tanıtabilir. Hatta yepyeni bir Red Dead Redemption oyunu duyurulabilir (ben pek sanmasam bile...)
Peki Canlı Yayını Nereden Takip Edebilirim?
Şu anlık için IGN (TR değil malesef) YouTube sayfasını hazırlamış bulunmakta. Eğer diliniz varsa bu akşam 21.30'da IGN yorumcularından konferansı izleyebilirsiniz.
Ama tahminen Türk yayıncılar da konferans ile ilgili yayınlar yapar. Bunun için Twitch'i ve YouTube'u gözlemeyi unutmayın.
IGN LIVE
Son Sözler
Bu konferans'ın çok oyun odaklı olmasını beklememek lazım. Çünkü bu konferansın amacı tamamen Sony'in yeni donanımlarına tanıtım yapmak ve göz atmak olacak.
Bu akşam neler göreceğimizi tam olarak bilemeyiz ama şu anlık bilinen bilgilerin büyük bir kısmını bu konuda derlemeye çalıştım. Umarım aklınızdaki soru işaretleri biraz olsun gitmiştir.
Ayrıca yorum kısmı ile sorularınızı fikirlerinizi bana ve diğer forum sakinlerine sunabilirsiniz.
Ayrıca (ve ayrıca) bir hatam varsa yorum kısmına yazarak insanlara daha doğru bilgiler vermemi sağlayabilirsiniz :)
Kaynakça
Polygon
Technopat
IGN (US)
Not
Bakalım bu akşam Sony'in Playstaion konferansı mı daha çok izlenecek? Yoksa Apple'ın iPhone 7 Lansmanı mı? :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ps vita yenilenicek falan diyolar bitek o beni heyecanlandiriyo :/

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bir şey Sorucam 1 Playstation a 2 Vr Bağlayıp SplitScreen Oyunları Oynayabilicekmiyiz yoksa 1 tane dahamı ps4 almam gerek

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
"Keşke pc'ye ps'yi bağlayabilecek bir eklenti veyahut bağlantı olsa" :(

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Ne alaka la ha kasadan monitörüne yansimiş ha ps'den ne farki var
Yok yanlış anladınız. Mesela elinizde bir adet ps var,ama pc üzerinden oynamak istiyorsunuz. Yani o sırada alttan skypeyi görebilme,forumdan gönderi paylaşabilmek vs.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yanlış anladınız. Mesela elinizde bir adet ps var,ama pc üzerinden oynamak istiyorsunuz. Yani o sırada alttan skypeyi görebilme,forumdan gönderi paylaşabilmek vs.
Öyle bi Sistem var Ps4 Remote Play Yazarsan Görürsün

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17
Konferans başlıyor! Ama önce Apple konferansı :)
Nasıl geçti size konferans?

Ekleme:
Konferans bitti. Sonunda yeni PS4leri gördük.
Yeni Mass Effect oyununun 4K Çözünürlükte Pre-Alpha Oynanışı yayınlandı ve tek kelimeyle süper.
Horizon Zero Dawn için Oynanış yayınlandı.
Days Gone'da Molotof atmayı gösterdiler. Zombilerin de bir canı var yahu.
RDR 2 ya da Yenilenmiş sürümü duyurulmadı... Üzüldük...
Ve PS4 Pro, 400$ fiyat etiketiyle 10 Kasım 2016'da piyasada!
Ayrıca PS4 Slim, Bu ayın 15'inde 300$'a satışa çıkıyor!
Yarın daha ayrıntılı bir konu açacağım. Ama bunlar en çok dikkat edilmesi gereken konular.
@Kovalski o PS Vita işi yattı be hocam :(

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Biri Nelerin Anlatıldığını Özetleyebilirmi Herşeyi Kaçırdım ;/

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Twitch'ten takip ediyordum kotaya kıyıp source kalitesinde izledim efsane. Zero Dawn'a manyak hayran kaldım o neydi öyle anammmmmm. Mass Effect offffff.
400x3 = 1200 lira. KDV falan filan da eklesek 2k'ya yakın :(
PC alın daha iyi.

BYTH

Emekli
En iyi cevaplar
17
Twitch'ten takip ediyordum kotaya kıyıp source kalitesinde izledim efsane. Zero Dawn'a manyak hayran kaldım o neydi öyle anammmmmm. Mass Effect offffff.
400x3 = 1200 lira. KDV falan filan da eklesek 2k'ya yakın :(
PC alın daha iyi.
İlk inFAMOUS oyunlarını konsola getirsinler (4K daha iyi dokularla) ve inFAMOUS için yeni bir oyun yapılasın ben satılırım. Ancak şu an duruma bakarsak Sucker Punch ofiste sinek avlıyor :(
Valla telefondan izleyince ne olsa fark etmiyor desem yalan olmaz :)
Valla 1500-1750TL arası gibi bir fiyat olursa çok güzel olur ama normal PS4'ün 900TL yutdışı fiyatından 1700e satıldığı düşünülürse 2K'dab fazla bir fiyatı olacak gibi.
Bence Xbox bu hareketle Scorpio'nun çıkışını bu sene yaptırır. Bakalım Xbox nerelerden kısacak <_<

Beyler Biri Nelerin Anlatıldığını Özetleyebilirmi Herşeyi Kaçırdım ;/
--
Bir üstündeki yoruma bakarsan cevabını bulursun hocam :/

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk inFAMOUS oyunlarını konsola getirsinler (4K daha iyi dokularla) ve inFAMOUS için yeni bir oyun yapılasın ben satılırım. Ancak şu an duruma bakarsak Sucker Punch ofiste sinek avlıyor :(
Valla telefondan izleyince ne olsa fark etmiyor desem yalan olmaz :)
Valla 1500-1750TL arası gibi bir fiyat olursa çok güzel olur ama normal PS4'ün 900TL yutdışı fiyatından 1700e satıldığı düşünülürse 2K'dab fazla bir fiyatı olacak gibi.
Bence Xbox bu hareketle Scorpio'nun çıkışını bu sene yaptırır. Bakalım Xbox nerelerden kısacak <_<

--
Bir üstündeki yoruma bakarsan cevabını bulursun hocam :/
Valla ben de bekliyorum yeni bir oyun inFamous için.