Plotme Ayarlama ve Kurma

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu videoda sizlere PlotMe'nin nasıl kurulacağını ve ayarlanacağını gösterdim.Eğerki hoşunuza gittiyse kanala abone olmayı unutmayın :sırıtmak: Şimdiden teşekkürler.

Minecraft Serverlerinde Gerekli Olan Bir Plugindir Adminleri Arsa vs.Yapmaktan Kurtarıyor işte linkler ve permler:
İndirme Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
PlotMe Sınırsız Arsa İçin Gerekli
İndirme Link:
Dünya oluşturmak için gerekli

Ve Permler:
Fakat önce şunu yapın[Group Maneger ise]: /mangaddv default build allow Fakat bunu plotworld'da yazınız.Ve daha sonra /manload yazın

plotme.limit.1 Not:Videoda plotme.use.1 yazmışım özür dilerim o 1 yerine kaç tane almasını istiyorsanız onu yazın mesela 2-3 vs.
plotme.use
plotme.use.claim
plotme.use.auto
plotme.use.home
plotme.use.add
plotme.use.remove
plotme.use.protect
plotme.use.buy
plotme.use.sell

Bunlaru perm olarak yazmanız yeterli eğerki Group Maneger Kullanıyorsanız plotworld'a gidip.

Başına /mangaddp grupismi perm

Şeklinde yaparsanız olacaktır.

Kanala Abone Olmayı UNUTMAYIN.

Son düzenleme:

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit 1.6.4'te komutlar çalışmıyor. Benim serverde bir problem olduğunu sanmıyorum. Böyle bir komut yok diyor.

EDIT: PlotMe nin craftbukkit 1.5.2 için olanını kullanıyorum çünkü en son çıkan bu.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craftbukkit 1.6.4'te komutlar çalışmıyor. Benim serverde bir problem olduğunu sanmıyorum. Böyle bir komut yok diyor.

EDIT: PlotMe nin craftbukkit 1.5.2 için olanını kullanıyorum çünkü en son çıkan bu.
Büyük ihtimalle sorun sende çünkü bende gayet iyi çalışıyor acaba Multiverse kodları mı yoksa PlotMe komutlarımı anlayamadım orayı ?

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle sorun sende çünkü bende gayet iyi çalışıyor acaba Multiverse kodları mı yoksa PlotMe komutlarımı anlayamadım orayı ?
Plugin çalışıyor ama /mv ile başlayan hiçbirşeyi görmüyor. /plotme yazıyorum 3 komut çıkıyor sadece onlar da dünya yaratmadan bir işe yaramayan komutlar.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acaba sunucu İp'nizi ve skype adresinizi özelden atarmısınız ?
Birde
Core sürümünü indirip denermisiniz "/mv" komutlarını görmüyorsa büyük ihtimalle sorun onda fakat destekleyici plugnler olabiliyor mesela IConomy'deki Vault gibi eksik bir plugininizde olabilir :)

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel..[DOUBLEPOST=1392058032,1391357857][/DOUBLEPOST]Güncel..[DOUBLEPOST=1400071479][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1403786650][/DOUBLEPOST]Uzun zaman olmuş ama hala bilmeyenler var güncel.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2 yıl olacak resmen konu acilali :D

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.