LoaderSensei
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dünyayı oluşturuyorum, arsa değil orman olarak oluşuyor komut tamamen doğru. Bunu da denedim; /mv create plotworld normal -g PlotMe-DefaultGenerator
Olmadı, sorun nedir?
Olmadı, sorun nedir?
O zamanda diğer pluginler bozuluyor. Yapan arkadaş eko denge kurmuş bir kaç plugine dokunuş attık her şey çöp yoluna gitti zar zor düzelttim. Şimdi bu düzelmiyorEski Plotme Pluginlerinden Kullanıp Dene ?
Yedeklerin yok mu acaba?O zamanda diğer pluginler bozuluyor. Yapan arkadaş eko denge kurmuş bir kaç plugine dokunuş attık her şey çöp yoluna gitti zar zor düzelttim. Şimdi bu düzelmiyor
Sana çok teşekkür ederim! Berbat olan PlotMe'yi silip PlotSquared ile denedim, generator kodunu yazmam yetti, YAPTIM! Çok sağol/mv create plotworld normal -t flat -g PlotMe komutunu dener misin?
Ayrıca PlotMe eklentisini hiç tavsiye etmem, arsalarda biyom bozukluğundan, orman oluşumuna kadar sıkıntılar çıkıyor. PlotSquared eklentisi hem daha gelişmiş, hem de daha kaliteli.
Eğer komutlar sıkıntı çıkarır diyorsa PlotSquared'de PlotMe komutlarını aktifleştirebilirsin. Veya eski oyuncuların arsaları gider diyorsan, sağlam bir yedeği PlotSquared desteğiyle convertleyebilirsin.
Dediğim gibi baştan uyarılarımı dikkate al, daha sonra pişman olma. Ben de bu sorunu çok yaşadım.
worlds:
Plotworld:
generator: PlotSquared