Plotme dünyası orman olarak oluşuyor

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyayı oluşturuyorum, arsa değil orman olarak oluşuyor komut tamamen doğru. Bunu da denedim; /mv create plotworld normal -g PlotMe-DefaultGenerator
Olmadı, sorun nedir?

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
hiçbir bilgim yok o konularda ama bi anda aklıma şu geldi ; Multiverse-core plugini ile yeni bir flat world kurup içine kurmak gibi bir şey oluyor ise denermisin?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Var evet var ancak dedim ya, bir dengeye köre kurulular. Birini sıfırlarsam diğeri bozuluyor.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mv create plotworld normal -t flat -g PlotMe komutunu dener misin?
Ayrıca PlotMe eklentisini hiç tavsiye etmem, arsalarda biyom bozukluğundan, orman oluşumuna kadar sıkıntılar çıkıyor. PlotSquared eklentisi hem daha gelişmiş, hem de daha kaliteli.
Eğer komutlar sıkıntı çıkarır diyorsa PlotSquared'de PlotMe komutlarını aktifleştirebilirsin. Veya eski oyuncuların arsaları gider diyorsan, sağlam bir yedeği PlotSquared desteğiyle convertleyebilirsin.
Dediğim gibi baştan uyarılarımı dikkate al, daha sonra pişman olma. Ben de bu sorunu çok yaşadım.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mv create plotworld normal -t flat -g PlotMe komutunu dener misin?
Ayrıca PlotMe eklentisini hiç tavsiye etmem, arsalarda biyom bozukluğundan, orman oluşumuna kadar sıkıntılar çıkıyor. PlotSquared eklentisi hem daha gelişmiş, hem de daha kaliteli.
Eğer komutlar sıkıntı çıkarır diyorsa PlotSquared'de PlotMe komutlarını aktifleştirebilirsin. Veya eski oyuncuların arsaları gider diyorsan, sağlam bir yedeği PlotSquared desteğiyle convertleyebilirsin.
Dediğim gibi baştan uyarılarımı dikkate al, daha sonra pişman olma. Ben de bu sorunu çok yaşadım.
Sana çok teşekkür ederim! Berbat olan PlotMe'yi silip PlotSquared ile denedim, generator kodunu yazmam yetti, YAPTIM! Çok sağol :D

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca bukkit.yml dosyasını açıp, haritada orman gibi yapıların oluşmaması için şu değişiklikleri yapsanız iyi olur.
Resimde de gördüğünüz gibi bukkit.yml'nin en alt satırından sonraki bölüme aşağıdaki satırları yazsanız sorun kalmayacaktır.
Kod:
worlds:
  Plotworld:
    generator: PlotSquared