Pvp kapama-açma:
/rg flag [WGİsmi] pvp deny
/rg flag [WGİsmi] pvp allow
Deny kapar.
Allow açar.
Mob oluşup-oluşmaması:
/rg flag [WGİsmi] mob-spawning deny
/rg flag [WGİsmi] mob-spawning allow
Deny kapar.
Allow açar.
Anlamadın galiba yeri seçtikden sonra farklı bir kod girmiyeceksin. Benim verdiklerimi gir. Önce //wand ile alanı seç sonra /rg define [Alanİsmi] = istediğini yazaiblirsin "Alanismine". Sonra verdiğim kodları gir.hyr olmadı bu normal dünyada biz plotworld da dioruz bunu biliyorum ben.
Onlarıda /rg setparent [Alanismi] [Seçtiğin ve wglediğin arsa ismi] yaparsan olur.evet plotworldda wg atıp pvp deny mob-spawning deny ve build allow yapsam bi sorun çıkarmı ama arsa alma sorunu var oyuncular kodları kullanıyo fakat max arsa sınırı 0
Arsa sınırını ise simple region market plugini ile limits = 2 yada 1 tane alıcaksana 1 yapıcaksın bu kadar basit şimdi aklıma geldi arsa sınırlandırmaevet plotworldda wg atıp pvp deny mob-spawning deny ve build allow yapsam bi sorun çıkarmı ama arsa alma sorunu var oyuncular kodları kullanıyo fakat max arsa sınırı 0
Çalışıyor arkadaşım çalışıyor. Çalışmama gibi bir seçenek yok. :gerçektensinirli:plotworldda hiçbir worldguard worldedit komutu çalışmıyo
Evet. Neden ki ?sen plotme pluginini biliyomusun?
Eğer canavarları kapatmak istiyorsanız;
/mv modify set monsters deny
Hayvanları kapamak için;
/mv modify set animals deny
Pvp'yi kapamak istiyorsanız;
/mv modify set pvp deny
teşekkürler peki arsa alma sınırını nerden ayarlıcaz adamlar /p claim falan yazabiliyo ama arsa alma sınırı 0 diyo