Plotme Plugin (yardım)

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba ben serverıma plotme yükledim map hazırlıyoruzda bu pluginde arsalara gidince pvp açık,moblar spawn oluyo(zombi,creeper,örümcek falan olomasında koyun falan olsun),bide arsa alma sınırı 0 bunu nasıl 2 yaparım?

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arsa alma sınırını bilememde mob çıkmaması pvp kapalı falan kodları:
Kod:
Pvp kapama-açma:
/rg flag [WGİsmi] pvp deny
/rg flag [WGİsmi] pvp allow
Deny kapar.
Allow açar.
Kod:
Mob oluşup-oluşmaması:
/rg flag [WGİsmi] mob-spawning deny
/rg flag [WGİsmi] mob-spawning allow
Deny kapar.
Allow açar.
Umarım yardımcı olmuştur :)

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet plotworldda wg atıp pvp deny mob-spawning deny ve build allow yapsam bi sorun çıkarmı ama arsa alma sorunu var oyuncular kodları kullanıyo fakat max arsa sınırı 0

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hyr olmadı bu normal dünyada biz plotworld da dioruz bunu biliyorum ben.
Anlamadın galiba yeri seçtikden sonra farklı bir kod girmiyeceksin. Benim verdiklerimi gir. Önce //wand ile alanı seç sonra /rg define [Alanİsmi] = istediğini yazaiblirsin "Alanismine". Sonra verdiğim kodları gir.
Bu kadar yani sadece world için değil plotworld içinde geçerli bir koddur.[DOUBLEPOST=1369150992,1369150920][/DOUBLEPOST]
evet plotworldda wg atıp pvp deny mob-spawning deny ve build allow yapsam bi sorun çıkarmı ama arsa alma sorunu var oyuncular kodları kullanıyo fakat max arsa sınırı 0
Onlarıda /rg setparent [Alanismi] [Seçtiğin ve wglediğin arsa ismi] yaparsan olur.

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arsa sınırını ise simple region market plugini ile limits = 2 yada 1 tane alıcaksana 1 yapıcaksın bu kadar basit şimdi aklıma geldi arsa sınırlandırma :)[DOUBLEPOST=1369151189,1369151127][/DOUBLEPOST]
plotworldda hiçbir worldguard worldedit komutu çalışmıyo
Çalışıyor arkadaşım çalışıyor. Çalışmama gibi bir seçenek yok. :gerçektensinirli:

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
plotme sınırsız arsa falan ya bunu plugins-plotme klasörüncden configden falan nasıl ayarlancak diyorum arsa sınırı pvp kapama falan

akreba159

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer canavarları kapatmak istiyorsanız;
/mv modify set monsters deny

Hayvanları kapamak için;
/mv modify set animals deny
Pvp'yi kapamak istiyorsanız;

/mv modify set pvp deny

teşekkürler peki arsa alma sınırını nerden ayarlıcaz adamlar /p claim falan yazabiliyo ama arsa alma sınırı 0 diyo

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli değil :D.Plotme dosyalarının içinde config olması lazım orada auto claim yazıyor olması gerek.Sanırım o kısım kişinin ne kadar arsa satın alabileceği

ProJecTDTa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
/p auto yapınca no plot found within 3 plots hatası alıyor oyuncular çözümü nedir bilen varmı ?

serseri447

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya bende plotme.limit.[sınır] yaptım ancak yinede aynı bi arkadaşaım simpleregionmarket plugininden ayarlaman lazım diyo amam onuda anlamadım