Plotme We Çalişmiyor [Yardim]

Kadir Yalçın

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler Plotme de biryerlere set komutu ile birşeyler yapmak istiyorum ama hiç bişi olmuyor.
cut, set, walls vb komutlar çalişmiyor .

yardim Ederseniz Sevinirim.

nerolucien

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plotme'de worledit yapabilmek için op olmak gerekiyor. Yinede ara sıra çalışmıyor oyundan çıkıp geri girersen sorun çözülür.
İşine yaradıysa beğen.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O bir sorun değil ve yetki ile de alakalı değil, malesef. Yukarıdaki linkte açıklama yapılmış Türkçeye cevirmeye gerek duymadım zaten basıit bir dille yazılmış.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bilgi not ile ölçülmez. Örenk ben Ankara Atatürk Anadolu Lisesine gidiyorum ve öğretmenlerin sınav yapma amacı senin ne bildiğini ölçmek değil ne bilmediğini ölçmek. Yani her türlü kaybediyorsun gerçi 4 den 5 e yükseltebildim ama yine de zor. Ve bu yazı için en falza 8.sınıf İngilizce si yeterli.

Kadir Yalçın

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgi not ile ölçülmez. Örenk ben Ankara Atatürk Anadolu Lisesine gidiyorum ve öğretmenlerin sınav yapma amacı senin ne bildiğini ölçmek değil ne bilmediğini ölçmek. Yani her türlü kaybediyorsun gerçi 4 den 5 e yükseltebildim ama yine de zor. Ve bu yazı için en falza 8.sınıf İngilizce si yeterli.

abi şimdi konumuz ingilizcemi :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gerçekten okuyamadıysan okuyamayan her insanın yapabileceği bir taktiği öreteyim sana. Sadece aradığın şeye bak. Aradığın şey komut. Ve orada sadece iki komut var. //gmask, /plotme weanywhere kkomutlarının hangisnin doğru olduğunu okuyabilir veya deneyebilirsin. Çok zor durumda kalırsan bir daha gel. Dene de gel kısaca :D