Plotmeden Anlayanlar İçeri Girsin

burak467467

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar gördüğünüz gebi plotme çok küçük ve tükeniyor arsanın yarısından sonra normal ve alan çok küçük en fazla 50 tane arsa var ve 40 tanesi nerdeyse tükendi napcam ben şimdi en baştan plotmeyi kurarsam arsadaki itemler gitcek oyuncuların sandıktaki itemleri gitcek !! yardım

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
dostum gidip başka dünyada kurmam gerekiyodu multiworld plugini ile. :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Res Atma bekle bi[DOUBLEPOST=1406046369,1406046330][/DOUBLEPOST]ben 2002james beni dinle.

cadadda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
qKardeşim Sana up uuzun bir çözüm söyliyicem.
ilk olarak multiverse core plugini ile dümdüz bir map aç plotme olarak yani.
sonra tekrar sorunlu plotme mapına gel world edit plugini ile serverdeki herseyi duzgun bir şekilde koşeden obur koşeye kadar //copy le
Biraz Uzun sürer fakat kesin çözüm.
Sonra yeni kurdun mapa düzgünce yerinde yapıstır yani //paste iş bu kadar. İyi Oyunlar Dilerim Sorunun olursa server İP at gelecem
Skype:cihancihan5656 eklemek istersen. İyi oyunlar dilerim

burak467467

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
qKardeşim Sana up uuzun bir çözüm söyliyicem.
ilk olarak multiverse core plugini ile dümdüz bir map aç plotme olarak yani.
sonra tekrar sorunlu plotme mapına gel world edit plugini ile serverdeki herseyi duzgun bir şekilde koşeden obur koşeye kadar //copy le
Biraz Uzun sürer fakat kesin çözüm.
Sonra yeni kurdun mapa düzgünce yerinde yapıstır yani //paste iş bu kadar. İyi Oyunlar Dilerim Sorunun olursa server İP at gelecem
Skype:cihancihan5656 eklemek istersen. İyi oyunlar dilerim
server ip : turkoyuncu.axitrbilisim.com:1152 sorunu çözdüm arsadaki adamların tüm eşyalarını aldım arkadaşla herkezin özel bir chestine koydul isimleri yazdık oyuna girince veriyoruz sorun çıkmıyor :) neyse servera bekleriz