Plotme'Den Anlıyanlar Bakabilir mi

burak467467

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Benim Plotmede BİR Sorunum Var Ben Serveri Açtım herşeyi yaptık plotme ye geldi sıra plotmeyide kurduk ama tabi factionlu adamlar claim atamasın diye ben groupmanagerden faction.claim permini kaldırcamtım ama groupmanagere girdigimde orda Plotworld diye bir dosya yok normal world var ama Plotworld yok ve perm hazırlama yerine giremiyorum nasıl yapcam şimdiden teşekürler yorumlarınız için

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorununu pek anlıyamadım ama Sanırım Factiondakiler PlotMe'den açtığın yerleri Claimlemesinler Demek İstiyorsun Ve Plotworld dosyası falan yok diyorsun ben anladığımı Cevaplıyayımda Sen Eğer Bu DEĞİLSE Hallet

ilk olarak PlotMe'den Dünya Kurma MultiverseCore Plugini lazım /mvc Plotworld Normal -g PlotMe (Plotworld yerine istediğini yaz) Bu Dünyayı açar Oraya gitmek için ise /mvtp Plotworld (Yine plotworld Üstte ne yazdıysan o) Bu 1. siydi

Şimdi Gelelim 2.sine sen Eğer PlotWorld Dünyasında Faction'ı kapatmak İstiyorsan Sana Önereceğim Plugin PerWorldPlugins Özelliği İse Mesela bende SkyWars Kurdum Serverime Ama Skywars'a Gidince Millet Birbirine Dalamıyordu Faction kurmadan Bu Pluginle onu önleyebiliyorsun İstediğin Pluginleri Belirli Haritalarda Çalıştırıp çALIŞTIRMIYON Mesela SkyWars Adlı Bir Mapın OLsun Ve World ADINDA BİR MAPIN OLSUN
Ordan Faction Pluginine İnip Altına - World Yazıyorsun ama SkyWars Yazmıyorsun Bu Nedemek Oluyor World'da Faction Olsun Ama SkyWars'ta Faction Plugini çalışmasın

BU PLUGİNİN AYRINTILI ANLATIMI YOUTUBE'DA FALAN VAR BAKABİLİRSİN..