BoneHunter , Güzel Olmuş Teşekkürler PlotSquared'Ten Anliyorsan bir şey Sormak İstiyorum ? Arsaların Boşluk ( YOL ) olan tarafa köprüler yapiyorlar bunu nasil yapiyorlar ?
zaten koycam dedi yarin eski yazılara bakkardeş güzel bi paylaşım da link kırık link koy cünkü bana lazımda konu eskiyse özürdilerim
BoneHunter , Güzel Olmuş Teşekkürler PlotSquared'Ten Anliyorsan bir şey Sormak İstiyorum ? Arsaların Boşluk ( YOL ) olan tarafa köprüler yapiyorlar bunu nasil yapiyorlar ?
Ben MediaFire Yüklemistim Ama Silmisim.
Ve Suan Bana Gerekiyor Elinde Olan Varmı ?
@ByClearBy , @AhmetAlperen , @StableDeveloper , @MrLineLex , @Bahattin98
Siz Aldiysaniz Lutfen Bana Yollayin?
İnşallah yeni sürümünde bir türkçe dil dosyasını çıkaracagım. Ama şu aralar işlerim var.Pluginin şuanki sürümünün çevirileri değişmiş. Senin çevirdiğin dosya yeni sürümlerde kullanılamaz artık.![]()
Bekliyoruz acelesi yok.İnşallah yeni sürümünde bir türkçe dil dosyasını çıkaracagım. Ama şu aralar işlerim var.
Bekliyoruz acelesi yok.![]()
PlotSquared yeterli. Çok teşşekür ederim.Başka türkçeleştirmemi istediğiniz bir şey varmı ?
Önemli değilPlotSquared yeterli. Çok teşşekür ederim.Türkçeleştiricek başka bir şey bulursam size bildiririm.
![]()
Bayramınız mübarek olsun! Başka turkcelestirmemi istediğiniz bir şey varmı?emege saygi tesekkurler