Plugin acil yardım (isim)

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bir plugin var oyuncular nick ile girip oyun içinde adminler tarafından chat ismi değiştirilebiliyor ama skin kalıyor o plugin i bulursanız çok yardımcı olur

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir plugin yok diye biliyorum, hiçbir plugin oyunun mekaniklerini değiştiremez isim görünmesi bir mekaniktir LAN'dan oyun açsan da arkadaşının ismini yine görürsün üstünde. Onu silmenin ne yazık ki yolu yok diye biliyorum fakat mutlaka bilenler vardır. Öyle bir plugin bulamazsın fakat istersen bir uzmanlara sor geç cevap alabilirsin yoğunlar sanırım :p

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Öyle bir plugin yok diye biliyorum, hiçbir plugin oyunun mekaniklerini değiştiremez isim görünmesi bir mekaniktir LAN'dan oyun açsan da arkadaşının ismini yine görürsün üstünde. Onu silmenin ne yazık ki yolu yok diye biliyorum fakat mutlaka bilenler vardır. Öyle bir plugin bulamazsın fakat istersen bir uzmanlara sor geç cevap alabilirsin yoğunlar sanırım :p
Ben sadece chat ismini değiştirmek için plugin arıyorum üzerimizdeki ismi değiştirmek için değil ve böyle bir plugin olduğunu çok serverde gördüm

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece chat ismini değiştirmek için plugin arıyorum üzerimizdeki ismi değiştirmek için değil ve böyle bir plugin olduğunu çok serverde gördüm
Ha desenize o kadarını da bileceğinizi düşünmüştüm :) Essentials ile değiştirmeniz mümkün, fakat farklı pluginlerde bulabilirsiniz ./nick komudu ile değiştirebilirsiniz.