İsim girdikten sonra isim girilen kişiye trade atılacakSkript ile yapabilirsin, eğer skript bilmiyorsan @na2000 sana yardımcı olur .d
Ayrıca isim girme kısmından sonra olacakları da belirtiniz lütfen.
1.16.5 için var diye biliyorum. İyice bakınız.İsim girdikten sonra isim girilen kişiye trade atılacak
skript plugını 1.16.5 de calısmıyor
chestcommands dan boyle bısı yapmak munkunmu
aternosda yok diye biliyorum aternosdan açıyorum serveri1.16.5 için var diye biliyorum. İyice bakınız.
önerdiğiniz başka bir server açma yeri varsa siz söylermisinizÖncelikle şunu söyleyeyim, Aternos = Pişmanlık. Eğer büyük bir sunucu açma gibi bir düşünceniz varsa aternos bunun tam zıttı, sadece arkadaşlarla oynamak için açmalısın. Ayrıca skript harici sadece plugin ile olur onun da aternosta olacağını hiç sanmıyorum.
yardımınız için teşekkürlerÖncelikle merhaba @Saske32,
@killerpro4242 dediği gibi büyük bir sunucu peşindeysen Aternosu açıkçası çok tercih edilmiyor sonuçta size kısıtlı özellikler sunup size ücretsiz bir sunucu sağlamaktadır. Bunun yerine farklı hostingler denemenizi tercih ederiz. Yukarıda belirttiğiniz tarzda daha önce plugin veya skript görmedim. Yinede biraz araştırma yapacağım fakat plugin değilde skript olduğunu düşünmekteyim ben belki özel olarak yaptırmış olabilirler. Eğer ki bulur isem buradan geri dönüş sağlayacağım.
Fakat yinede bu sistemi çok tavsiye etmiyorum sonuşta isim yazmak zorundaysak eğer ki kişinin ismi karışık olabileceğinden dolayı oyuncu kişinin ismini yazmakta sorun çekebilir. Örneğin ismi HeMOlacHİı gibi bir şey diyelim hangi harf büyük hangisi küçük ilk geliyordu vs. tarzında sıkıntılar çekebilir.
Önere bileceğiniz paralı host varmıdır geçmeyi düşünüyoruzÖncelikle merhaba @Saske32,
@killerpro4242 dediği gibi büyük bir sunucu peşindeysen Aternosu açıkçası çok tercih edilmiyor sonuçta size kısıtlı özellikler sunup size ücretsiz bir sunucu sağlamaktadır. Bunun yerine farklı hostingler denemenizi tercih ederiz. Yukarıda belirttiğiniz tarzda daha önce plugin veya skript görmedim. Yinede biraz araştırma yapacağım fakat plugin değilde skript olduğunu düşünmekteyim ben belki özel olarak yaptırmış olabilirler. Eğer ki bulur isem buradan geri dönüş sağlayacağım.
Fakat yinede bu sistemi çok tavsiye etmiyorum sonuşta isim yazmak zorundaysak eğer ki kişinin ismi karışık olabileceğinden dolayı oyuncu kişinin ismini yazmakta sorun çekebilir. Örneğin ismi HeMOlacHİı gibi bir şey diyelim hangi harf büyük hangisi küçük ilk geliyordu vs. tarzında sıkıntılar çekebilir.