Plugin Aranıyor :) Son Kez

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar serverimi açmak için bütün pluginleri sizler sayesinde tamamladım fakat 1 eksiğim var.Öncelikle belirtiyorum aradığım plugin FACTİONS plugini değildir...

Pluginin amacı şu şekilde olacak arkadaşlar:
MAVİ KIRMIZI SARI ve YEŞİL takımlar olacak oyuncuları bu takımlara bir kodla sokacağım.Aynı takım üyeleri birbirlerine zarar veremeyecekler.ve mesaj yazdıklarında başlarında MAVİ gibi isimler yazacak.Tekrar hatırlatıyorum aradığım plugin FACTİONS değildir.Groupmanager ile bu sınıfları ekleyerek yapabilirim ama aynı grupların birbirine nasıl zarar veremeyeceğini yapamıyorum.Bana yardımcı olacak böyle bir plugin varsa paylaşacak yoksa yazacak bir arkadaş varmı ? biliyorum zor bir eklenti...

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scoreboard ile yapabilirsin. Kişilerin başında "MAVİ" gibi yazmaz da isimleri mavi olur. Kendi takımındakilere zarar verememesini de yine scoreboard dan yapabilirsin. Ama yine de plugin istiyorsan plugin hakkında bir fikrim yok.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scoreboard ile yapabilirsin. Kişilerin başında "MAVİ" gibi yazmaz da isimleri mavi olur. Kendi takımındakilere zarar verememesini de yine scoreboard dan yapabilirsin. Ama yine de plugin istiyorsan plugin hakkında bir fikrim yok.
Hayatında hiç serverda redstone devresi kurdunmu nasıl lag yapar haberin varmı ?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Clock kurmazsa fazla lag yapacağını sanmıyorum ayrıca pluginde lag 0 olmuyor.
Tabi yine kendi kararı.