Plugin Çalıştırma Sorunu

xomer123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben arkadaşlarım ile hamachi üzerinden oynuyorum

Canımız sıkıldı bir kaç plugin eklemek istedik ama bi türlü beceremedik plugin ekleme hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Per ayarlarını beceremedik bir türlü

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
plugin ekleyemediniz mi yoksa per leri mi ayarlayamadınız plugin yüklemek için plugins kalsörüne .jar ları atıcaksınız bu çok kolay zaten bunu yapmışsındır.

xomer123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onu Hallettim Perm sıkıntı çıkarttı ama onuda çözdüm Şimdi ise sorunum

Lockette düzgün çalışırken şimdi çalışmıyor.Sandığa tıklıyorum koymuyor Yanına Koyup [Kilit] Yazıyorum sandığın üstünde değilde yanında kalıyor

Birde Jobs Mesleğinde Oduncu da Herhangi bir yere tahta koyuncada para veriyor bunun ayarını ben değiştirebilirmiyim ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lockette yi Türkçeleştirdin mi ya da Türkçeleştirirke hata olmuş olabilir [Private] dene.
Jobs sorunun için jobconfig.yml ye gir oduncu yu onun içinde ise place wood u bul income: para ama o ayarlıdır. Hiç para gelmiyorsa oduncunun seviye formülünde yeterli değere ulaşamadığıız için gelmiyor olabilir. Seviye atladıkça kuruş kuruş sonra lira lira gelir.

xomer123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende tek Odun Başına 5.00 Geliyor Nasıl Düşürebilirim?

Hayır Türkçeleştirmeye Çalışmadım :/ Private de olmuyor sandığın yanında kalıyor tabela hep :/

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1. seviyede ve 50. seviyede de 5 lire gelmiyor onun üstünde formül var ona göre hesaplayıp ona göre para alıyorsun. Ve sayıyı azaltarak düşürebilirsin.

Peki çalışıyor mu yani başka bir nickle girip denedin mi? Ve tabelayı sandığın yanına yağıştırırsan yanda kalır, önden yapıştırırsan önde kalır. Ama Önden yapıştırmada Bir sorun var sanırım.

xomer123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya tabela sandığa hiç yapışmıyor tıklıyorum sandık açılıyor tabelayı yanına koyuyorum [Private] Karakter ismi yazıyorum kitliyor ama tabela sandığa yapışmıyor

Peki sayıyı nereden azaltıcam ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önden yapıştırmayı denersen yapışmıyor ama nedenini billmiyorum sanrım yeni güncellemeden dolayı.

Sen 5 sayısını nerede gördüysen o yerden düşürebilirsin yani 5i 4 yaparsan düşer :bruised: