Plugin dosyalarını türkçeleştirme [ YARDIM ]

Enees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşlar ben bukkit den yada başka bir yerden plugin indiriyorum ama bunları türkçeleştirmek istiyorum örneğin:

/register şifre şifre yerine /üyeol şifre şifre yapmak istiyorum.

Bu işlemi nasıl yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
authme.jar ı winrar ile aç plugin yml de login ve register kisimlari giris kayit yap sonra dosyalara girip .class dosyalarını notepad ile açıp gerekli yerleri türkçe yapman gerekir çok ince iştir ben bile tam yapamadım. küçük bir boşlukta bile hata verir ve bu arada Minecraftta ö,ü,i,ğ,ş gibi harfler yoktur.

Enees

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
authme.jar ı winrar ile aç plugin yml de login ve register kisimlari giris kayit yap sonra dosyalara girip .class dosyalarını notepad ile açıp gerekli yerleri türkçe yapman gerekir çok ince iştir ben bile tam yapamadım. küçük bir boşlukta bile hata verir ve bu arada Minecraftta ö,ü,i,ğ,ş gibi harfler yoktur.

Messages adında dosya oluyor genellikle ordan hallediyorum konu çözüldü sayılır, teşekkürler.

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş o .class tan sonrasını ince ince detaylı bir şekilde anlatırmısın?

DocToor

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş o .class tan sonrasını ince ince detaylı bir şekilde anlatırmısın?
.class dosyalarını her editör açmaz. dirtyJOE Adlı Java .class editörünü bulur isen tüm komutları değişebilirsin. Ama Ahmet arkadaşımızın dediği gibi ince iştir. Herkes yapamaz.

Birde editörden ufak bir resim atayim göresiniz.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    354.2 KB · Görüntüleme: 517

g3n3t1c_err0r

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Aslında ö,ü,i harfleri var ve büyük yazılabiliyor ama sadece "i" harfi büyük yazılmıyor. "ş" ve "ğ" harflerini yazdığın zaman yazılmıyor yani. O harf görünmüyor onu demeye çalışıyorum. (Oyun içi chatten bahsediyorum.) Ama plugin editlerken hiç bilmiyorum. Ben editlediğimde (chatten görünen yazıları falan) hep ö yerine o, ü yerine u, ğ yerine g, ş yerine s falan yazıyorum. Herkes gibi...