[PLUGİN] -- Faction Plugin Paketi Anlayan İçeri // Destek // Öneri // Soru -- [PLUGİN]

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuyu TakiP Edenlere Bir Soru Sorucam --> Factions Pluginin Güncel Halinde MassiveCore İle Veriliyor Ben Bunları Serverda Denedim Ancak Jarın Dosyasında Baktım <**ss [Admin] Demirhann> s gibi ''<-> şeyi çıktı bunu nasıl çözebilirim..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuyu TakiP Edenlere Bir Soru Sorucam --> Factions Pluginin Güncel Halinde MassiveCore İle Veriliyor Ben Bunları Serverda Denedim Ancak Jarın Dosyasında Baktım <**ss [Admin] Demirhann> s gibi ''<-> şeyi çıktı bunu nasıl çözebilirim..
Güzel kardeşim şimdi sana bu MassiveCore ile Factions u hafiften bir anlatayım.
Factions belli bir sürümden sonra MassiceCore ile çıkmaya başladı. Yani MassiveCore olmadan Factions plugini çalışmıyor.
Sen hem MassiveCore hemde Factions u indirmiştin.
Fakat sadece o kadarı yeterli olmuyor. Bu MassiveCore lu sistem normal factions a oranla daha dengesiz (test ettim ,onayladım) ve daha uğraşlı bir sistem. Bunların yanı sıra ne kullanıcı dostu bir pratikliği var nede Yönetici dostu ayarlama kolaylığı.
Bu yüzden oluşturduğu config dosyasını editlemek biraz daha uğraşlı olucaktır.
Bunların yanı sıra bu iki plugin ile CombatLog birlikte çalışırken hata spawnlıyor , doğru çalışamıyor.
Muhtemelen bunun gibi farklı pluginler içinde aynı sorunu vardır.
Ama en azından CombatLog yerine farklı bir plugin kullanacrak bunu aşabilirsiniz sanırım.
E tüm bunlar yetmedi üstüne bu MassiVeCore lu Factions sistemi sunucudaki Chat formatına da el atıyor. Yani sunucu içindeki yazı renklerini , tagları kendisi ayarlıyor.
Yinede tamam derseniz Essentials Chat üzerinden Chat formatlarını elle her gruba girmeniz gerekiyor.
Tüm bunları yaparsanız muhtemelen doğru çalışacaktır bu sistem. Fakat hangi pluginlerle uyumlu çalışır onu bilemeyeceğim.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim şimdi sana bu MassiveCore ile Factions u hafiften bir anlatayım.
Factions belli bir sürümden sonra MassiceCore ile çıkmaya başladı. Yani MassiveCore olmadan Factions plugini çalışmıyor.
Sen hem MassiveCore hemde Factions u indirmiştin.
Fakat sadece o kadarı yeterli olmuyor. Bu MassiveCore lu sistem normal factions a oranla daha dengesiz (test ettim ,onayladım) ve daha uğraşlı bir sistem. Bunların yanı sıra ne kullanıcı dostu bir pratikliği var nede Yönetici dostu ayarlama kolaylığı.
Bu yüzden oluşturduğu config dosyasını editlemek biraz daha uğraşlı olucaktır.
Bunların yanı sıra bu iki plugin ile CombatLog birlikte çalışırken hata spawnlıyor , doğru çalışamıyor.
Muhtemelen bunun gibi farklı pluginler içinde aynı sorunu vardır.
Ama en azından CombatLog yerine farklı bir plugin kullanacrak bunu aşabilirsiniz sanırım.
E tüm bunlar yetmedi üstüne bu MassiVeCore lu Factions sistemi sunucudaki Chat formatına da el atıyor. Yani sunucu içindeki yazı renklerini , tagları kendisi ayarlıyor.
Yinede tamam derseniz Essentials Chat üzerinden Chat formatlarını elle her gruba girmeniz gerekiyor.
Tüm bunları yaparsanız muhtemelen doğru çalışacaktır bu sistem. Fakat hangi pluginlerle uyumlu çalışır onu bilemeyeceğim.
Bir faction serverda combatlog kullanmadan nasıl pvp Koruması yapabilirim ki ? Çok gereksiz şey yapmışlar

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
MassiveCore essentials chat sorununu düzeltmel için;
usingRecipientChatEvent": true,
bunu false yapmak gerekiyordu sanırım sitesinde yazıyordu

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MassiveCore essentials chat sorununu düzeltmel için;
usingRecipientChatEvent": true,
bunu false yapmak gerekiyordu sanırım sitesinde yazıyordu
Sadece onunla bitmiyor.
Eğer onu false yaparsan oyun içinde kimin hangi klandan olduğu falan gözükmüyor.
Gözükmesi içinse chat formatlarını Essentials chat e girmek gerekiyor her grup için.
Bilmeden bir şey yazmıyorum buraya.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sadece onunla bitmiyor.
Eğer onu false yaparsan oyun içinde kimin hangi klandan olduğu falan gözükmüyor.
Gözükmesi içinse chat formatlarını Essentials chat e girmek gerekiyor her grup için.
Bilmeden bir şey yazmıyorum buraya.
tabii ki ama dedigim ayarı yapmadan Essentialschat kullanırsanız sorun çıkar.
(ben herochat kullanıyorum Essentialschatdan iyidir)