Plugin Hatası - MoneyMobs

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Ne İşe Yarıyor ?
Öldürdüğün Her Mob İçin Paramı Veriyor Birşeymi Düşürüyor ?
Tam Anlatırsan Skript Olarak Yapabilirim Hatasız Olarak.
Daha Kolay Olur.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaratık olunce para dusuyo anımasyon şeklinde üstüne yuruyunce para gelio video atam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

burda videosu var
Yani Para Dediğin Gold Nugget 'mı ?[DOUBLEPOST=1428767280,1428767204][/DOUBLEPOST]Video'yu İzleyemiyorum Bir Sorun Varda , 1 nugget mı 2 mi 3 mü şans a göre de yapablrm %70 şans a 1 verir %40 a 2 nugget %10 a 1 nugget Nasıl istersen.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani Para Dediğin Gold Nugget 'mı ?[DOUBLEPOST=1428767280,1428767204][/DOUBLEPOST]Video'yu İzleyemiyorum Bir Sorun Varda , 1 nugget mı 2 mi 3 mü şans a göre de yapablrm %70 şans a 1 verir %40 a 2 nugget %10 a 1 nugget Nasıl istersen.
yok altın parçası düşüo üstündede 30Lira 28.2 Lira falan yazıo üstüne gelince altın parçası sana gelmio para gelio

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de öyle zannetmiştim başta ne gerek var plugine diyordum video da farklı ama her mob icin destekli olarak yaklasik 13 ve 20 arasında bir ara miktarı dusuruyor 15.67 gibi gold nugget in üzerinde $15.67 falan yazıyor üstüne gidince o kadar para alıyorsun bide configden ayarlanabiliyormus full

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de öyle zannetmiştim başta ne gerek var plugine diyordum video da farklı ama her mob icin destekli olarak yaklasik 13 ve 20 arasında bir ara miktarı dusuruyor 15.67 gibi gold nugget in üzerinde $15.67 falan yazıyor üstüne gidince o kadar para alıyorsun bide configden ayarlanabiliyormus full
ayarlanıo ayarlardan ama çalısmıo bende nedenini bilinmi[DOUBLEPOST=1428767665,1428767628][/DOUBLEPOST]s
ayarlanıo ayarlardan ama çalısmıo bende nedenini bilinmi
s
slota vurana kadar sorun yok hatta komutları çalısıo ama slota vurunca babalara gidio d

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu seni aşar bence :)
:D Yapardımda İsim Göstermeyi Bilmiyorum Hologram Olarak Ama Öldüğü Yere Bir Hologram Oluştururuz İsminede Şans Eseri bir şey Koyarız Onun Üstüne Geldiğinde Radius La Kontrol Ederiz , Hologramı Siler Adama'da Para Gelir Alkış Bana :) şu an Arrow'u izliyorum @Arrow Sayesinde :D Bende Başladım Uğraşacak Yapsın. Eğer Kimse Yapmazsa Bölüm Bitince Ben Yaparım.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu seni aşar bence :)
:D Yapardımda İsim Göstermeyi Bilmiyorum Hologram Olarak Ama Öldüğü Yere Bir Hologram Oluştururuz İsminede Şans Eseri bir şey Koyarız Onun Üstüne Geldiğinde Radius La Kontrol Ederiz , Hologramı Siler Adama'da Para Gelir Alkış Bana :) şu an Arrow'u izliyorum @Arrow Sayesinde :D Bende Başladım Uğraşacak Yapsın. Eğer Kimse Yapmazsa Bölüm Bitince Ben Yaparım.
siz sorunu çözün yeter :D

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pl yi Satınmı Aldın Yoksa Biyerdenmi Buldun ?
arkadas aldı bana verdi
server 1.8 mi ? 1.8 olmasi şart cünküde
deniyem bi d[DOUBLEPOST=1428778298,1428778211][/DOUBLEPOST]
1.8 jar varmı[DOUBLEPOST=1428781190][/DOUBLEPOST]
1.8 içinmiş saol