Plugin İçin Yardım Gerek

Die_Wunder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim A*i*R'Den Serverim var Plotme ve SG Pluginlerini Ayarlayamıyorum Bide Bana reklamcı için groupmanager komutu felan lazım yani essentials felan reklamci için Gönderebilirseniz Sevinirim Skypem : xahmet34[DOUBLEPOST=1401037732,1401033385][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar lazım :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Reklamcı Grubu Açmak İstiyorsan /mangadd Reklamci Yazarak O Grubu Oluşturabilirsin Ama Sadece Oluşturmak Yetmez Ona Perm Vermelisin Bunu Yapmak İçin /mangaddp Reklamci [Permision] Şeklinde Yapabilirsin Sana Tavsiyem Oyuncunun Tüm Permlerini Reklamcıya Ver Ve Üstüne Eklemek İstediğin Permleri Ekleyebilirsin Ama Bunları Yaparak Bitmez Bir De Prefix Vermelisin Prefix : [Oyuncu] [Kurucu] Gibi Nickler Ekler Bunu Yapmak İçin /mangaddv Reklamci prefix [Prefix] Şeklinde Yapabilirsin

Die_Wunder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Reklamcı Grubu Açmak İstiyorsan /mangadd Reklamci Yazarak O Grubu Oluşturabilirsin Ama Sadece Oluşturmak Yetmez Ona Perm Vermelisin Bunu Yapmak İçin /mangaddp Reklamci [Permision] Şeklinde Yapabilirsin Sana Tavsiyem Oyuncunun Tüm Permlerini Reklamcıya Ver Ve Üstüne Eklemek İstediğin Permleri Ekleyebilirsin Ama Bunları Yaparak Bitmez Bir De Prefix Vermelisin Prefix : [Oyuncu] [Kurucu] Gibi Nickler Ekler Bunu Yapmak İçin /mangaddv Reklamci prefix [Prefix] Şeklinde Yapabilirsin
Permlerini Nasıl ayarlıcam işte Panelden mi yoksa Oyundan mı Skypen varsa ordan anlatsan ?