MegaPlay
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba ,
Benim pluginlerle ilgili birkaç sorum var
SORU 1
Şimdi ben birden fazla serveri bungeecord sistemi ile bağladım.
Oyuncular Lobi'den creative'ye ışınlandığı zaman kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Ben kaldıkları yerden değilde her girişinde belli bir yerde doğmalarını istiyorum.
Şimdi Authme pluginiyle yapılabilir bu doğru,
Fakat authme sadece lobide olacak
diğer serverlerde olmayacak
Çünkü oyuncu Lobi'den creative'ye geçtiğinde tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalmamalı.
Ben de authme plugini olmadan bu işlemi nasıl yaparız diye merak ettim.
SORU 2
Serverimin biraz daha konforlu olması açısından compassnavigation pluginini yükledim.
Pluginde pusulaya sağ tıklayınca server seçenekleri geliyor
İstediğimiz serverin simgesine tıklayıp gidiyoruz.
Yani bu sistem simgeye tıklatınca komut çalıştırma işlevi görüyor.
Şimdi bu sistem normalde simgeye tıkladıldığı zaman her türlü komutu çalıştırıyor fakat
/server skyblock komutunu çalıştırmıyor
Plugin böyle bir şey ;
Yani plugin simgeye tıklayınca ayarlanan her türlü komutu çalıştırsa da /server komutlarını çalıştırmıyor .
YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM[DOUBLEPOST=1390071200,1390069285][/DOUBLEPOST]1. sorun çözüldü 2. için yardım edebilecek biri var mı ?
Benim pluginlerle ilgili birkaç sorum var
SORU 1
Şimdi ben birden fazla serveri bungeecord sistemi ile bağladım.
Oyuncular Lobi'den creative'ye ışınlandığı zaman kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Ben kaldıkları yerden değilde her girişinde belli bir yerde doğmalarını istiyorum.
Şimdi Authme pluginiyle yapılabilir bu doğru,
Fakat authme sadece lobide olacak
diğer serverlerde olmayacak
Çünkü oyuncu Lobi'den creative'ye geçtiğinde tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalmamalı.
Ben de authme plugini olmadan bu işlemi nasıl yaparız diye merak ettim.
SORU 2
Serverimin biraz daha konforlu olması açısından compassnavigation pluginini yükledim.
Pluginde pusulaya sağ tıklayınca server seçenekleri geliyor
İstediğimiz serverin simgesine tıklayıp gidiyoruz.
Yani bu sistem simgeye tıklatınca komut çalıştırma işlevi görüyor.
Şimdi bu sistem normalde simgeye tıkladıldığı zaman her türlü komutu çalıştırıyor fakat
/server skyblock komutunu çalıştırmıyor
Plugin böyle bir şey ;
Yani plugin simgeye tıklayınca ayarlanan her türlü komutu çalıştırsa da /server komutlarını çalıştırmıyor .
YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM[DOUBLEPOST=1390071200,1390069285][/DOUBLEPOST]1. sorun çözüldü 2. için yardım edebilecek biri var mı ?
Son düzenleme: