Plugin İstegi Acil.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.

Sunucum Yakında Açılacaktır.

Bunun İçin Mobil Ödeme Şirketine Başvurdum Ve Kabul Edildi.

Simdi İse Tek Sorun Siteden Otomatik VIP Alımı

Mesela Siteden Alışveriş Yaptılar Aldıgı İtemin Oyunda Envaterlerine Gelmesini İstiyorum.

Ben Şukadarını Ayarladım Sistemden Alışveriş Yapıyorsun Sitede Bakiye Geliyor Otomatik Tek Sorun İtemi Satın Alıp Çantasına Gelmesi.

@>>TheLegend<< @GreenArrow @MegaPlay @emrah4434 @ZekiKos @™Å┬ÄßÉ┌ķ™
@IRFN

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buycraft plugini kullanabilrisin sana site veriyor oradan viplik item satabiliyorsun kendi sitenden yapman için değişik bir alt yapı olmalı ben denedim ama halen bulamadım hem buycrafta mobil ödeme yetkisi filan gerek yok senin hesabına direk yatıyıroy mobil paypay gibi seylerle.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buycraft plugini kullanabilrisin sana site veriyor oradan viplik item satabiliyorsun kendi sitenden yapman için değişik bir alt yapı olmalı ben denedim ama halen bulamadım hem buycrafta mobil ödeme yetkisi filan gerek yok senin hesabına direk yatıyıroy mobil paypay gibi seylerle.
Kendi Sitemde Olması Gerekiyor Şu Siteye Bakarsan Görebilirsin ultimatetr.com Ama Genede Sagol.[DOUBLEPOST=1397066807,1397062133][/DOUBLEPOST]Hadi Yardim Beyler.[DOUBLEPOST=1397124276][/DOUBLEPOST]Güncel

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Sitemde Olması Gerekiyor Şu Siteye Bakarsan Görebilirsin ultimatetr.com Ama Genede Sagol.[DOUBLEPOST=1397066807,1397062133][/DOUBLEPOST]Hadi Yardim Beyler.[DOUBLEPOST=1397124276][/DOUBLEPOST]Güncel
Bir altyapı buldum ama oda vergi filan kesiyor baya birde aylık ücret pahalı oluyor.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir altyapı buldum ama oda vergi filan kesiyor baya birde aylık ücret pahalı oluyor.
Link Atarmısın

Ben Hafiften Yapmaya Çalıştım Mesela Mobilden Alınca Siteye Bakiye Yükleniyor Sende o sitedeki nickinle oyuna girip alışverişini yapıyorsun ama sıkıntılı biraz[DOUBLEPOST=1397150268,1397129165][/DOUBLEPOST]Güncel

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kodlamalarının, alışverişleri MySQl'e doğru bir şekilde kaydettiğini varsayıyorum. Kodlamalarını inceleyemiyorum malesef. Bu durumdan sonra yapmanız gereken tek şey bir redeem plugini kullanmak. RedeemMe gibi pluginler MySQL den aldığı verileri oyun içinde kullanabiliyorlar. Benzer bir plguin incelediğinizde zaten mantığını kavrayacak ve ne yapmanız gerektiğini anlayacaksınızıdr.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodlamalarının, alışverişleri MySQl'e doğru bir şekilde kaydettiğini varsayıyorum. Kodlamalarını inceleyemiyorum malesef. Bu durumdan sonra yapmanız gereken tek şey bir redeem plugini kullanmak. RedeemMe gibi pluginler MySQL den aldığı verileri oyun içinde kullanabiliyorlar. Benzer bir plguin incelediğinizde zaten mantığını kavrayacak ve ne yapmanız gerektiğini anlayacaksınızıdr.
Ataberk Ben Simdi DonateExpress Pluginini Kullandım WEB Sitede Alışveriş Yapınca Oyundaki Hesabına Belli Bir Para Geliyor.
Ama Ben Para Yerine Direk Serverda VIP Olmasını İstiyorum Şu Sitedeki gibi ultimatetr.com

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bildiğim kadarıyla PermissionEX plguini MySQL ile eşleniyor ve VIP'lik durumu buradan web ile ilişkilendiriliyor fakat GroupManager'de böyle bir özellik yok ve bildiğim kadarıyla benzer bir plugin yok. Ya PEX kullanmalsınız ya da Permission plugini ile eşleşebilen bir ek işlem plugini bulmalısını ya da yazmalısınız.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla PermissionEX plguini MySQL ile eşleniyor ve VIP'lik durumu buradan web ile ilişkilendiriliyor fakat GroupManager'de böyle bir özellik yok ve bildiğim kadarıyla benzer bir plugin yok. Ya PEX kullanmalsınız ya da Permission plugini ile eşleşebilen bir ek işlem plugini bulmalısını ya da yazmalısınız.
Ozaman Permission Ex Kullanayım. Ama
Ne Tür Şeyler Yapmam Gerekli MYSQLLARINI Birleştirrim Orası Kolay.
Nasıl Satın Alacaklar ?
MaxOdemede Mobil VS Var vermidonmc.com/bagis/Odeme-Sayfasi Buradan VIP Alabiliyorlar Bu Kredi Yüklenen Versiyonu Birde API Entigrasyonlusu Var.
Satın Aldıklarında Direkt Olarak VIP Verilecekmi Nasıl Olacak Bunları Açıklarsan Yada Yapıp Gönderirsen Sevinirim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ozaman Permission Ex Kullanayım. Ama
Ne Tür Şeyler Yapmam Gerekli MYSQLLARINI Birleştirrim Orası Kolay.
Nasıl Satın Alacaklar ?
MaxOdemede Mobil VS Var vermidonmc.com/bagis/Odeme-Sayfasi Buradan VIP Alabiliyorlar Bu Kredi Yüklenen Versiyonu Birde API Entigrasyonlusu Var.
Satın Aldıklarında Direkt Olarak VIP Verilecekmi Nasıl Olacak Bunları Açıklarsan Yada Yapıp Gönderirsen Sevinirim.
Mobil veya diğer türlü alışveriş sistemlerini hiç PHP 'de uğraşmadım. Sadece PayPal'ın mantığını biliyorum ki çok büyük bir ihtimalle hepsi aynı. Zaten farklı olması PHP ve MySQl'e aykırı olur. Alışveriş için siteye yönlendirilen alıcı ödemeyi onayladığında senin belirlediin bir kontrol sayfasına yönlendirme ve POST yapılıyordur. u kontrol sayfası senin kontrolünde olduğu için Bu sayfada MySQl'e insert query ekleyebilirsin. Sen bu alışveriş sisteminin mantığını ve kodlamalarını biraz incele muhtemelen benim alattığı gibidir.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda Sitemiz API Entigasyonunu Geçirdim. Şimdi Sayfada Odeme Yapınca şu sayfaya kaydediyor vermidonmc.com/bagis/Odeme-Onay Sayfasina Kaydediyor Otomatik Olarak.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şuanda Sitemiz API Entigasyonunu Geçirdim. Şimdi Sayfada Odeme Yapınca şu sayfaya kaydediyor vermidonmc.com/bagis/Odeme-Onay Sayfasina Kaydediyor Otomatik Olarak.
Kaydediyor derken ne demek istediniz? Bu sayfaya POST mu, bu sayfaya yönlendirme mi yoksa bu sayfa bir .txt, .json, .db belgesi mi?[DOUBLEPOST=1397152108,1397151973][/DOUBLEPOST]
Kaydediyor derken ne demek istediniz? Bu sayfaya POST mu, bu sayfaya yönlendirme mi yoksa bu sayfa bir .txt, .json, .db belgesi mi?
Bu arada 128 Bit RapidSSL ile şifreleniyormuş verilen bilgiler. Bunu söylemem aslında sizi ilgilendirmiyor sadece şundan bahsedeyim: OpenSSL'in son sürüm ve yamalarında bir bug var bir açık. Bu açık ile şifrelemenin ilk ve ikinci SSL'leri öğrenilip veriler ele geçirilebiliyor.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobil Ödemeyi Kullandıgım Şirkette Şöyle Yazıyor
Ödeme Sonrası Bilgiler Aşağıdaki Sayfaya Post Edilecek.
[DOUBLEPOST=1397152219,1397152138][/DOUBLEPOST]
Kaydediyor derken ne demek istediniz? Bu sayfaya POST mu, bu sayfaya yönlendirme mi yoksa bu sayfa bir .txt, .json, .db belgesi mi?[DOUBLEPOST=1397152108,1397151973][/DOUBLEPOST]
Bu arada 128 Bit RapidSSL ile şifreleniyormuş verilen bilgiler. Bunu söylemem aslında sizi ilgilendirmiyor sadece şundan bahsedeyim: OpenSSL'in son sürüm ve yamalarında bir bug var bir açık. Bu açık ile şifrelemenin ilk ve ikinci SSL'leri öğrenilip veriler ele geçirilebiliyor.
Onlar Mobil Şirketinin Sorunu Benlik Bir Durum Yok.[DOUBLEPOST=1397152324][/DOUBLEPOST]API TEST SAYFASI

• Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SAYFANIZA POST EDILECEK VERILER
    DeğerTipİşlev
    yorumtextGönderdiğiniz Yorum Alanı Kaydedilip,Tarafınıza Gönderilir.
    fiyatintYapılan Ödeme Tutarı Tarafınıza Gönderilir.
    odemetipintHangi Ödeme Türü İle Ödeme Yapılmış Size Gönderilir.(1 ise Kredi Kartı,2 İse Mobil Ödeme ile,5 İse TTNET Faturam ile Yapılmıştır)
    guvenliktextSize Özel Güvenlik Kodudur.İşlem Doğruluğunu Kontrol Etmek İçin Kullanılır.
    Biz Ödeme İle Tüm Bilgileri Sizin İstediğiniz Sayfaya Post Ederiz,Bunları Kaydedip Üyelerinize Sunmak Sizin Sorumluluğunuzdadır.

Adım 2 - Ödeme Sayfamıza Göndereceğiniz Değerler
    Detay & Bilgiler
    Vereceğimiz Değerleri Sorunsuz Yukarda Verdiğimiz Sayfaya POST Methodu İle Gönderdiğinizde "Ödeme Sayfası" Görünecektir.

DeğerTipİşlev
    BayiIDintSize Vermiş Olduğumuz BayiID POST ile Göndermeniz Gerekli.
    guvenliktextSize Vermiş Olduğumuz Güvenlik Kodunu Göndermeniz Gerekli.
    yorumtextİsteğinize Bağlı Ödeme Sayfamıza Gönderilen Post.Kullanici adi,açıklama veya email adresi olabilir.
    urunidintÜrünlerim Sayfasında Sattığınız Ürün İçin Size Verilen ID.
    odemeturuintHangi Yöntem İle Satış Yapacaksınız ? 1 > Sadece Mobil Ödeme Gösterilir,2 > Sadece Kredi Kartı Gösterilir,
    3 > Kredi Kartı ve Mobil Ödeme,4.> Sadece TTNET Faturam,5 > Tüm Ödeme Yöntemleri Gösterilir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mobil Ödemeyi Kullandıgım Şirkette Şöyle Yazıyor
[DOUBLEPOST=1397152219,1397152138][/DOUBLEPOST]
Onlar Mobil Şirketinin Sorunu Benlik Bir Durum Yok.[DOUBLEPOST=1397152324][/DOUBLEPOST]API TEST SAYFASI

• Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SAYFANIZA POST EDILECEK VERILER
    DeğerTipİşlev
    yorumtextGönderdiğiniz Yorum Alanı Kaydedilip,Tarafınıza Gönderilir.
    fiyatintYapılan Ödeme Tutarı Tarafınıza Gönderilir.
    odemetipintHangi Ödeme Türü İle Ödeme Yapılmış Size Gönderilir.(1 ise Kredi Kartı,2 İse Mobil Ödeme ile,5 İse TTNET Faturam ile Yapılmıştır)
    guvenliktextSize Özel Güvenlik Kodudur.İşlem Doğruluğunu Kontrol Etmek İçin Kullanılır.
    Biz Ödeme İle Tüm Bilgileri Sizin İstediğiniz Sayfaya Post Ederiz,Bunları Kaydedip Üyelerinize Sunmak Sizin Sorumluluğunuzdadır.
    Adım 2 - Ödeme Sayfamıza Göndereceğiniz Değerler
    Detay & Bilgiler
    Vereceğimiz Değerleri Sorunsuz Yukarda Verdiğimiz Sayfaya POST Methodu İle Gönderdiğinizde "Ödeme Sayfası" Görünecektir.

DeğerTipİşlev
    BayiIDintSize Vermiş Olduğumuz BayiID POST ile Göndermeniz Gerekli.
    guvenliktextSize Vermiş Olduğumuz Güvenlik Kodunu Göndermeniz Gerekli.
    yorumtextİsteğinize Bağlı Ödeme Sayfamıza Gönderilen Post.Kullanici adi,açıklama veya email adresi olabilir.
    urunidintÜrünlerim Sayfasında Sattığınız Ürün İçin Size Verilen ID.
    odemeturuintHangi Yöntem İle Satış Yapacaksınız ? 1 > Sadece Mobil Ödeme Gösterilir,2 > Sadece Kredi Kartı Gösterilir,
    3 > Kredi Kartı ve Mobil Ödeme,4.> Sadece TTNET Faturam,5 > Tüm Ödeme Yöntemleri Gösterilir.
Evet bu veriler her şey için yeterli benim anlattığım gibi. Siz market sayfanızda "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" adresli bir form koyacaksınız. İçermesi gereken inputlar zaten yukarıda verilmiş. Submit butonuna basıldığında bu sayfaya POST gerçekleşecek. Alıcı ödemeyi bu sayfadan yapacak. Ödeme başarılı olduğunda veriler
sayfasına POSt edilecek. Senin yapman gereken bu belgede, gönderilen POST'ları çekmek ve MYSQL'e yazmak. Sonra da bir sayfaya yönlendirebilirsin.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde MYSQL entergison var
Bunu Serverimde Kullandıgımda Bakiye Ekleniyor Dedigim Gibi
Giriş Ayarları
Lütfen Bağlantı Ayarlarınızı Kaydedin.
DİKKAT : Boş Alan Bırakmayın.
Özel Karakter Kullanmayın (%,',&,) Benzeri Karakterler Kayıt Edilmeyecektir.

Sistem Veritabanınıza Bağlanıp Üyenize Krediyi Aktarmaktadır.

Site Adı (Örnek : Ckc Metin2)
Site Adresi (Örnek :
)
Server İp Adresi (Bağlantı Kurulacak Serverin İp Adresi)
Veritabanı Kullanıcı Adı
Veritabanı Şifresi (Server Bilginiz Şifrelenip Ckcgame Yönetimi Dahil Kimsenin Bilgisine Sunulamıyor.)
Bağlantı Portu: (Standart Port Dışında Port Kullanıyorsanız Yazın.)
Veritabanı Adı: (Üyelerinizin Kayıt Edildiği Veritabanı İsmi.)
Üyeler Tablo Adı: (Üyelerin Sorgulanacağı Tablo İsmi)
Kullanıcı Adı Sütunu: (Üye Kullanıcı Adının Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Şifre Sütunu: (Üye Şifresinin Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Kredi Yüklenecek Sütun Adı:
Not : Alışveriş Sonrası Kredinin Yükleneceği Sütun'un TYPE değerini Lütfen (INT) Seklinde Ayarlayın.
Hangi Şifreleme Mantığını Kullanıyorsunuz ?:
Not : Üye Şifresi Sorgulanırken Şifre Seçtiğiniz Mantığa Göre Çevirilecektir.Yanlış Algoritmayı Seçmeniz Durumunda Üyeleriniz Giriş Yapamayacak.
Metin2 Sunucu Sahipleri " MYSQL MD5 " 'i Seçmelidir. MYSQL Md5 Şifreleme Algoritması Md5 Şifreleme Algoritması Herhangi Bir Şifreleme Algoritması Kullanılmıyor.[DOUBLEPOST=1397152721,1397152632][/DOUBLEPOST]
Evet bu veriler her şey için yeterli benim anlattığım gibi. Siz market sayfanızda "
" adresli bir form koyacaksınız. İçermesi gereken inputlar zaten yukarıda verilmiş. Submit butonuna basıldığında bu sayfaya POST gerçekleşecek. Alıcı ödemeyi bu sayfadan yapacak. Ödeme başarılı olduğunda veriler
sayfasına POSt edilecek. Senin yapman gereken bu belgede, gönderilen POST'ları çekmek ve MYSQL'e yazmak. Sonra da bir sayfaya yönlendirebilirsin.
İşte Onu Nasıl Yapacagım Mesela ultimatetr.com da VIP Al Bölümünden Girdiginde Mobil Ödeme gibi seçenekler var seçiyorsun sonra Minecraft Nick Name Yeri Çıkıyor Orayı Yazınca MaxOdemenin sayfasi açılıyor