<--- PLUGIN ISTEKLERI/ANLATIMLARI --->

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün sizin sorunlarınızla ilgilenmem için konu açtım. Pluginler hakkında soru,yardım vs şeyleri bu şekilde yapabilirsiniz.

Örn:
Plugin adı: xxxx
Pluginden bilgi almak istediğin şey: " Nasıl kurulur ? " misal baska bir örnek " Config dosyasının xxx kısmındamı hata var ? "

Tüm sorunlarınıza açığım.
İyi forumlar.

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin adı: world guard
Pluginden bilgi almak istediğin şey: abi bunun mesajlarını nasıl türkçe yapıcaz mesala bu alan kırılamaz diyor ya

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Tam Kapaklık sorular sormuşlar bir tane ben sorayım :)
- Spigot ve Spigot Patch Kullanımlarını Detaylı bir şekilde bilgi sunmanı istiyorum..

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin adı: world guard
Pluginden bilgi almak istediğin şey: abi bunun mesajlarını nasıl türkçe yapıcaz mesala bu alan kırılamaz diyor ya

Zamanında bende çok araştırdım fakat gerekli bilgileri bulamadım. Bu plugin için bu özellik yok sanırım. Hem öyle bir şey olsaydı en azından serverlerde görebilirdik.[DOUBLEPOST=1412612905,1412612736][/DOUBLEPOST]
Tam Kapaklık sorular sormuşlar bir tane ben sorayım :)
- Spigot ve Spigot Patch Kullanımlarını Detaylı bir şekilde bilgi sunmanı istiyorum..

Detaylı bir şekilde anlatmayacağım. Spigotla ilgili heryerde detaylı bir şekilde açılmış konular mevcuttur.[DOUBLEPOST=1412613025][/DOUBLEPOST]
BungeeCord
Nasıl Kullanılır

Dostum, @Ataberk1880 adlı arkadaşın bunun hakkında bir sürü konuları var. Forumu dolaş biraz.

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zamanında bende çok araştırdım fakat gerekli bilgileri bulamadım. Bu plugin için bu özellik yok sanırım. Hem öyle bir şey olsaydı en azından serverlerde görebilirdik.[DOUBLEPOST=1412612905,1412612736][/DOUBLEPOST]

Detaylı bir şekilde anlatmayacağım. Spigotla ilgili heryerde detaylı bir şekilde açılmış konular mevcuttur.[DOUBLEPOST=1412613025][/DOUBLEPOST]

Dostum, @Ataberk1880 adlı arkadaşın bunun hakkında bir sürü konuları var. Forumu dolaş biraz.
saol türkçe olsaydı çok müthiş olurdu

AssetGroup

En iyi cevaplar
0
Arkadaş sen sorunlarınıza yardımcı olacam dedin. Hakketen çok yardımcı oldun Herkese başka konulara yönlendirdin. iyi sana sunu söyleyeyim ben bayağı konu gezdim hepsi yarım yamalak bildiğin daha fazla konu varsa link olarak mesaj atmanı bekliyorum bakalım buna bir yardımcı olabilecenmi

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sen sorunlarınıza yardımcı olacam dedin. Hakketen çok yardımcı oldun Herkese başka konulara yönlendirdin. iyi sana sunu söyleyeyim ben bayağı konu gezdim hepsi yarım yamalak bildiğin daha fazla konu varsa link olarak mesaj atmanı bekliyorum bakalım buna bir yardımcı olabilecenmi

Dostum, ben spigotu serverime bu arkadaş sayesinde kurdum. Reklam gibi algılanmasın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve unutmatki spigot plugin değil. :)

[DOUBLEPOST=1412620901,1412620856][/DOUBLEPOST]
saol türkçe olsaydı çok müthiş olurdu

Teşekkür ederim.

AssetGroup

En iyi cevaplar
0
Tamam şimdi sorunuma yardımcı oldun sağol.
2.ci sorunum bir kaç gündür uğraşıp duruyorum autme pluginini siteye (mysql) dan bilgi çektirmiyorum kısaca bağlayamıyorum bunu online yapacak bir kişi veya forumdan başka bir yerde anlatılıyorsa link vermeni isterim..

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar İyi Tarafıma Geldiniz WG de Yer Kırınca Yazı Nasıl Türkçe Yapılır anlatıcam Cok Basit
skype ekleyin - Harunn577

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam şimdi sorunuma yardımcı oldun sağol.
2.ci sorunum bir kaç gündür uğraşıp duruyorum autme pluginini siteye (mysql) dan bilgi çektirmiyorum kısaca bağlayamıyorum bunu online yapacak bir kişi veya forumdan başka bir yerde anlatılıyorsa link vermeni isterim..

Yapmak istediğin tam olarak ne mesela ? Siteden kayıt felanmı ?
[DOUBLEPOST=1412627122,1412627090][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar İyi Tarafıma Geldiniz WG de Yer Kırınca Yazı Nasıl Türkçe Yapılır anlatıcam Cok Basit
skype ekleyin - Harunn577

Ekledim bakalım biliyormuymuşsun. :)

AssetGroup

En iyi cevaplar
0
Yapmak istediğin tam olarak ne mesela ? Siteden kayıt felanmı ? [DOUBLEPOST=1412627122,1412627090][/DOUBLEPOST]

Aynen, Siteden kayıt yapmak. Kayıt yaparken ayrı etten oto girdiği id whitelist e kayıt edecem kayıt olduğunda direk authme ye giriş yaparak oyuna girecek.
Standart site paneli AnaSayfa - Bilgi - Market - Kayıt - Giriş - Destek Gibi panelli bende bulurum da bana bağlanacak yani mysqlla gerçekten bağlantı sağlaması gerek. yardımcı olursan süper bir soruna el atmış olursun forumdakilerin hepsi eksik bayağı kişide arıyordur muhtemelen

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, Siteden kayıt yapmak. Kayıt yaparken ayrı etten oto girdiği id whitelist e kayıt edecem kayıt olduğunda direk authme ye giriş yaparak oyuna girecek.
Standart site paneli AnaSayfa - Bilgi - Market - Kayıt - Giriş - Destek Gibi panelli bende bulurum da bana bağlanacak yani mysqlla gerçekten bağlantı sağlaması gerek. yardımcı olursan süper bir soruna el atmış olursun forumdakilerin hepsi eksik bayağı kişide arıyordur muhtemelen

Evet çoğu kişi arıyor. Siteden kayıt için @DonduranAtes in açtığı konular var. Fakat orada Market yok sadece. Onu kullanabilirsin ve sunucuya /login yapmadan girmesini bende bilmiyorum. Bulursun o konu hakkında benide bilgilendir. :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin: Authme
Soru: Kayıt işlemini nasıl commandblockdan sağlarım? Bir sunucuda görmüştüm daha önce authme ile kayıt yapıyordu son girdiğimde ise commandblockdan giriş yaplıyor.Baska bir plugin olsa şifrem silinmiş olurdu.Yada şöyle sorayım ilk girişte commandblock nasıl açtırtabilirim?

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin: Authme
Soru: Kayıt işlemini nasıl commandblockdan sağlarım? Bir sunucuda görmüştüm daha önce authme ile kayıt yapıyordu son girdiğimde ise commandblockdan giriş yaplıyor.Baska bir plugin olsa şifrem silinmiş olurdu.Yada şöyle sorayım ilk girişte commandblock nasıl açtırtabilirim?

Dostum, o plugini forumdan bir arkadaş yakında çıkarçak şuanda üzerinde çalışıyoruz. Ben SonOyuncu hariç hiçbir serverde görmedim açıkcası.