Plugin Kodlayacak Uzman Kişi Aranıyor.

MTDesiqn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ,

Yakın Süre İçerİsinde Açmayı Planladığımız Ve Sunucuları Kendi Şirketimiz Üzerinden Karşıladığımız Minecraft Sunucumuz İçin Plugin Kodlayabilecek Ekip Arkadaşları Arıyoruz.

Özellikle Rush İçin Plugin Arıyoruz.

İletisim :
Facebook:fb.com/turgut.ersoz ( Ekle Ve Mesaj Atın )

Dönüşleri Buradan Veya Yukarıda Verdiğim İletişim Bilgilerinden Sağlayabilirsiniz.
Sunucunun Kapanma Gibi Bir Derdi Olmayacaktır.

bendeseni18

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugin Kodlayacak Birini Arıyorsan Yakın Çevrende Web Tasarım Programcılığa Gidip Belirli Ücret Ödeyip Istediğini Yapmaya çalışabilir Ücret Fazla Olabilir :)

MTDesiqn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Daha Çok Ekip Arkadaşı Olarak Aradığımız İçin Öyle Bir Yöntem İzlemeyi Düşünmüyoruz.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bu forumda var ama çalışacak adam az çok az, 2 kod bilip ben olurum diyenlerede fazla göz yumma

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Cevap veren arkadaşlar haklı. Kendi sunucunuzdan biraz bahsettikten sonra kalifiyeli bir ekip arkadaşı aradığınızı söylediğinizde gerçekten istediklerinizi yapabilecek seviyede birinin geleceğini sanmıyorum.
Ben muhtemelen birilerine parayla plugin yazdıracaktır diyerek konuya girdim, ama her zamanki gibi hiç şaşırmadım. Zaten eğer düşündüğüm gibi bir konu olsaydı plugini ücretsiz olarak ben oturup yazardım çok vaktimi almayacak bir şey ise.
Gerçi istediğin plugini parayla bile başkasına kodlamam.

MTDesiqn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekip Üst Yönetimi Tarafından Pluginin Ücretli Yazdırılması Kararı Alınmıştır.
İletişim Bilgilerimiz Aynıdır.

MTDesiqn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ücreti Ortaklaşa Konuşarak Halledicez.Eğer İstediğimiz Sistemi Yapabilirse Kendisiyle Uzun Süre Çalışıcaz.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Arkadasim ben ucretsiz yapabilirim ama emin ol bilmiyorum. Yani bilgim cok az diyim. Ne istiyosun yardim etmehe calisirim hatta bu hafta beklersen yasa gore skypeda da konusurum.