plugin lazım ACİL !!!

Ultraxp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) Citizens çalışmıyor (1.7.2 Ve 1.7.x De )
2-) Özel komutla dağ falan koyma
3-) Belli bi yerden geçmeyi engelleme wg koduyla orayı geçmeye çalışınca permısıon ... bise yazıyor
4-) Sw de lag sorunu oluyor bunu onlemenın bı çozumu varmı yanı ksıı basıan dusen gereksiz chunkları dusurebılır yada sılebılırmıyız
5-) Köylü Market Ve Ticaret
6-) Zombi Vurunca Zehirlenme Panzehir İçin Tedavi Olma
7-) Otamatik Belli Saatlerde Sandıklarun İçindeki İtemler Yenilenicek Ve Herkes Yenilene Kadar 1 Kez İtem Alabilecek
8-) Dünyanın Her Yerinde Otomatik İstediğin Mobu Doğurmam
Lütfen Bilginiz Yoksa Bisey Yazmazsanız Sevinirim :)

Son düzenleme:

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1- uygun sürüm yükle veya benzer plugin bul
2- World edit veya world painter ile yapabilirsin
3- istediğin alanı we ile seçip wg ile korumaya aldıktan sonra istediğin grubun geçmesini engelleyebilirsin.
4- lag sorunu her türlü olabilir sunucunun ağ kapasitesine ve oyundaki entity sayısına göre değişiklik gösterir. (tek bir sorun ile oluşmaz lag, oyuncuların bağlantısı bile etkilidir)
5- plugins.bukkit.org NPC veya NPC Shop olarak ara uygun geleni kullan
6- *
7- *
6 (8 olcaktı o)- *

*: bu son 3 madde sanırım minez için istiyorsun olduğu muhtemel onları bilmiyorum.

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tesadüfe bak benim sunucumda çalışıyor. Lütfen şirketleri kötülemek için böyle şeyler yapmayın !
şirket kötülemiyrum axitr paketi kullanıyorsa çalışmaz ben ozaman kullanıyordum artık kullanmıyorum lürtfen insanları yargılayıp kötülemeyin biraz araştırın

UberPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şirket kötülemiyrum axitr paketi kullanıyorsa çalışmaz ben ozaman kullanıyordum artık kullanmıyorum lürtfen insanları yargılayıp kötülemeyin biraz araştırın
Kardeşim benim sunucumda AxiTR araştırmama gerek yok biliyorumki konuşuyorum, o senin sunucuna bağlı bir problem ! Benim sunucumda çalışıyordu.