CelticCoder94
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben de bir molotof plugini yapayım dedim. Böyle boş zamanlarımda plugin yapıyorum. Eğer kolay,bu pluginime benzer plugin fikirleriniz varsa bana mesaj atabilirsiniz. Onun dışında uçuk kaçık pluginleri yapacak ne bilgim nede zamanım var.
NASIL ÇALIŞIR?
Molotofu attığınız yerdeki 9 blocktan rastgele bir kısmını seçip,ateşe veriyor. Yani her zaman aynı şekilde ateşe vermiyor.Üstelik etrafta diğer canlılar(Player,Zombie vs.) varsa onlarında molotofun atıldığı yere yakınlığına göre ateşe veriyor. Mesela oyuncu çok yakınsa oyuncuyu 10 saniyeye kadar ateşe veriyor ama uzaksa 1 saniye kadar ateşe veriyor. Onun dışında molotof olduğu dışarıdan anlaşılsın diye ParticleEffect kullandım. Yani molotof elinizdeyken,elinizden ateş parçacıkları çıkıyor. Yaklaşık 10 block kadar yakınınızdakiler bu ateş parçacıklarını görebiliyor.
HANGİ SÜRÜMLERDE ÇALIŞIR?
CraftBukkit 1.8 ve üzerinde çalışır arkadaşlar. 1.7.9 ve altında çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama çalışacağını sanmam çünkü birçok kod değişmiş önceki sürümlere göre.
KOMUT VE YETKİLER
/giveMolotov komutu ile kendinize verebilirsiniz ama Molotof.molotov yetkiniz olması lazım. Bu yetki default olarak Op'a verilmiş. Kendiniz değiştirirsiniz. Onun dışında kendiniz craft etmek isterseniz
en üste Kağıt
ortaya Blaze Powder
en altada Cam şişe
Pluginin çok eksiği var biliyorum mesela WorldGuard da korunan yerlere zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum. Yada bugu falanda olabilir. Pek devam etmeyeceğim bu plugine. Dediğim gibi başka fikirleriniz varsa mutlaka söyleyin.
İndirme linki:
Virus Total :
NASIL ÇALIŞIR?
Molotofu attığınız yerdeki 9 blocktan rastgele bir kısmını seçip,ateşe veriyor. Yani her zaman aynı şekilde ateşe vermiyor.Üstelik etrafta diğer canlılar(Player,Zombie vs.) varsa onlarında molotofun atıldığı yere yakınlığına göre ateşe veriyor. Mesela oyuncu çok yakınsa oyuncuyu 10 saniyeye kadar ateşe veriyor ama uzaksa 1 saniye kadar ateşe veriyor. Onun dışında molotof olduğu dışarıdan anlaşılsın diye ParticleEffect kullandım. Yani molotof elinizdeyken,elinizden ateş parçacıkları çıkıyor. Yaklaşık 10 block kadar yakınınızdakiler bu ateş parçacıklarını görebiliyor.
HANGİ SÜRÜMLERDE ÇALIŞIR?
CraftBukkit 1.8 ve üzerinde çalışır arkadaşlar. 1.7.9 ve altında çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama çalışacağını sanmam çünkü birçok kod değişmiş önceki sürümlere göre.
KOMUT VE YETKİLER
/giveMolotov komutu ile kendinize verebilirsiniz ama Molotof.molotov yetkiniz olması lazım. Bu yetki default olarak Op'a verilmiş. Kendiniz değiştirirsiniz. Onun dışında kendiniz craft etmek isterseniz
en üste Kağıt
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
ortaya Blaze Powder
Giriş yap veya üye ol.
en altada Cam şişe
Giriş yap veya üye ol.
koyarsanız craft etmiş olursunuz. Pluginin çok eksiği var biliyorum mesela WorldGuard da korunan yerlere zarar verip vermeyeceğini bilmiyorum. Yada bugu falanda olabilir. Pek devam etmeyeceğim bu plugine. Dediğim gibi başka fikirleriniz varsa mutlaka söyleyin.
İndirme linki:
Giriş yap veya üye ol.
Virus Total :
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: