Plugin Öğreniyorum = Türkçeye Çevirmek, Ayarlamak ve Renk Kodları = Eğitim Serisi #1

Serilere devam edeyim mi?

• Evet

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Amacı Güzel Bir Konu, Güzelde Yazmışsın Fakat:
Bir Öğüt Değil, Bir Anlatım Şekilinde Yazman Kesinlikle Daha Yararlı Olucaktır. "Nasıl Çevirekceksiniz?" Bölümünde Yapılması Gerekenleri Anlatmalısın. Zaten Yaptıkca Öğrenilebileceğinden Eminim.
Örneğin: Plugin Türkçeleştirmek - Plugin Permissionlarını Öğrenmek - Permission Eklemek - Plugin Güncelleştirmek Gibi Basit Konuları Açıklaman Daha Mantıklı Ve İyi Olucaktır.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bu işe daha yeni başlıyorum.Gittikçe daha iyi anlatacağıma eminim.Tıpkı diğer her şey gibi başta kötü başlayarak güzel bir şekilde devam edenler gibi olacağım umarım.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu bana daha cok Pluginleri Turkcelestirme ve Plugin Editlemenin puf noktalari gibi geldi. Yani basliginiza bakip girdigimde ben genel bir "bir plugin hakkinda herseyi nasil ogrenebilirim?"sorusuna cevap (Arastirarak tabi ki. Arastirarak her seyi ogrenebilirsiniz.) bekliyordum yani bana gore konu basligi biraz yanlis. Ama konu yarali ona bir sey demiyorum. Ama basliginizi degistirseniz daha guzel olabilir. Oyum "Evet"

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bu bana daha cok Pluginleri Turkcelestirme ve Plugin Editlemenin puf noktalari gibi geldi. Yani basliginiza bakip girdigimde ben genel bir "bir plugin hakkinda herseyi nasil ogrenebilirim?"sorusuna cevap (Arastirarak tabi ki. Arastirarak her seyi ogrenebilirsiniz.) bekliyordum yani bana gore konu basligi biraz yanlis. Ama konu yarali ona bir sey demiyorum. Ama basliginizi degistirseniz daha guzel olabilir.

Nasıl değiştireilirim?

Bu arada benim açtığım konunun burada işi ne :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konun altidaki duzenle ye tiklayip detayli duzenlemeye girin orada basliginizn yazili oldugu bir input goreceksiniz. Oradan duzeltebilirsiniz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Peki böyle nasıl?

Ayrıca, neden detaylıca resim koymadığımı sorarsanız ikidebir resim yüklemekten bıktım.Eskiden direk dosya seçerek yüklüyorduk fakat şimdi URL ile yükleniyor :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Cok iyi, bekeldigimden de daha iyi. Diger serilerde basarilar.
Edit: Diger serilerde daha derinelre girmek istersen ve ayrdim gerekirse, ben yardim edebilirim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Cok iyi, bekeldigimden de daha iyi. Diger serilerde basarilar.
Edit: Diger serilerde daha derinelre girmek istersen ve ayrdim gerekirse, ben yardim edebilirim.

Teşekkürler:)

Yardıma çok fazla ihtiyacım olacağını sanmıyorum.Fakat yine zorlandığım kısımlarda birkaç kişiden de yardım alabilirim{özellikle senden :)}

Sorduğun için sağol fakat şu an yardıma ihtiyacm yok.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CD filan yapmayı düşünüyormusun.Hani Kanal 7'de filan satıyorlar ya.Kanal 7 ile Plugin Öğreniyorum Eğitim Serisi adlı CDyi satabilirsin anlaşırsanız.