Plugin öğrenmek istiyorum

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar,aslında youtubeden plugin yapmayı falan araştırdım fakat düzgün bir anlatım bulamadım.Kimisi program indirme linkini bermemiş kimiside vermiş fakat bir sürü eclipsemidir nedir onlardan gördüm.Yanlış bir şey yüklerim diye hiç dokunmadım.Aslında neden başlamak istiyorum diye sorursanız.Avatar serverine gittim plugin gerçekten hoşuma gitti.Pluginler sayesinde istediğimizi yapabiliyoruz.Aranızda isteyen varsa öğretmenlik yapabilir istemiyorsanız programın linkini verirseniz sevinirim =)
Kimsenin yapması zorunlu değildir.Yanlış anlamayın diye yazdım =D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Java bilmen gerek ve çok zordur. Çince gibidir. Eclipse doğru derleyicidir. Türkçe kaynak pek yok. Skript ile başlayabilirsin. Yakında Skript dersleri çekmeyi planlıyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben de mantığını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan öğrendim. Ardından eventler, vb kendin araştırarak öğreniyorsun. İyi bir İngilizce'ye de gerek yok.
ingilizceyi katlediyoruz aslında skript sayesinde. Anlamsız cümleler kuruyoruz çoğu satırda ^_^ En basit örnek "on chat:" çette demektir. Ama skript üzerinde chat'e mesaj gönderildiğinde olarak algılanıyor.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sponge çıkacak yakın zamanda (Yakın zamanda dediysem lafın gelişi , çok uzun zaman sonra çıkacak) Onunkilere alışarak daha akıcı bir şekilde plugin yazabilirsiniz. Şimdi bukkit ile uğraşmayın mantığından başka bir işe yaramayacaktır -_-

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sponge çıkacak yakın zamanda (Yakın zamanda dediysem lafın gelişi , çok uzun zaman sonra çıkacak) Onunkilere alışarak daha akıcı bir şekilde plugin yazabilirsiniz. Şimdi bukkit ile uğraşmayın mantığından başka bir işe yaramayacaktır -_-
Işte ben şimdiden java öğrenip sonra sponge API'sini öğreneceğim :D