Plugin Paketi Arıyorum ! İçeri Bak

SwearyNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben bir batihost sunucusu aldım fakat bana OpSkyblock plugin paketi lazım sürüm 1.8x kullanıyorum paket verebilicek varsa discordum : Neon#2718

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugin paketini dışardan alarak ne gelir elde edip oyuncu kazanırsınız nede alıntı alıntı ilerleyebilirsiniz
gereksiz bir konu olmuş

İYİ FORUMLAR.

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
he bu arada yaşı 10-11 olan bir çocuğa göre hiç fena değil :)

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
At diyorum toros süren kardeşim.Bizde geri vites olmaz !
vay vay havalara gel daha dün font kelimesinin ne olduğunu bilmeyen 10 yaşındaki çocuk bu gün havalı havalı kendini bir şey sanarak konuşuyor koçum boyun 1.50 konuştuğun laf 1.80 senin geri vitesinin ölçüsü 30 kat fazla mı basıyor be güzelim :)
bandicam 2020-06-06 21-13-42-277.jpg

1. mc nicki sordun ve nickimle herhangi bir zarar verebilirdin ve aramız bozuk olduğu için siber suç işlemen bariz bir olaydı 1. kanıtım
bandicam 2020-06-06 21-15-06-386.jpg

2: bu olaydada durduk yerde saat 15:17 gibi gelip bana yazıyorsun yazmanın sebebini soruyorum ve benden bilgi almaya çalışıyorsun.

bunlar senin arkamdan gizli işler çevirip herhangi bir bilgime işime zarar verme olasılığın ve bu kanıtlar herkesde olabilir dikkat et derim :)

SwearyNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
vay vay havalara gel daha dün font kelimesinin ne olduğunu bilmeyen 10 yaşındaki çocuk bu gün havalı havalı kendini bir şey sanarak konuşuyor koçum boyun 1.50 konuştuğun laf 1.80 senin geri vitesinin ölçüsü 30 kat fazla mı basıyor be güzelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 168987
1. mc nicki sordun ve nickimle herhangi bir zarar verebilirdin ve aramız bozuk olduğu için siber suç işlemen bariz bir olaydı 1. kanıtım
Ekli dosyayı görüntüle 168988
2: bu olaydada durduk yerde saat 15:17 gibi gelip bana yazıyorsun yazmanın sebebini soruyorum ve benden bilgi almaya çalışıyorsun.

bunlar senin arkamdan gizli işler çevirip herhangi bir bilgime işime zarar verme olasılığın ve bu kanıtlar herkesde olabilir dikkat et derim :)
Nickini sorma sebebim senin tavrına benziyen biriyle olmamdı ?

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nickini sorma sebebim senin tavrına benziyen biriyle olmamdı ?
kardeşim ne diyorsun allah için sen bu soruyu sorduğundan önce benim minecraft hesabım çalındı ve bunu sorman otomatikmen senin bir halt yiyeceğinin göstergesi ( bizi mal mı sandın koçum)

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim ne diyorsun allah için sen bu soruyu sorduğundan önce benim minecraft hesabım çalındı ve bunu sorman otomatikmen senin bir halt yiyeceğinin göstergesi ( bizi mal mı sandın koçum)
ve bu arada herhangi bir hesabım çalındığında direk seni suçlayacağım ve herhangi bir şikayette senin ismini kullanacağım haberin olsun.