İstek Plugin Paketi Hazırlayacak (Ücretli)

Rurouni

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhabalar belli bir ücret karşılığında istediğimiz özellikler olan tamamen Türkçe ve diğer sunuculardan ayrılan bir şekilde hazırlanmış, içerisinde lag ve hataya sebep olmayacak pluginler olan bir paket hazırlayacak kişi var mıdır? Farklı derken mesela rütbe sisteminde diğer sunuculardan daha farklı bir şekilde hazırlanmış olması gibi. Burada yaratıcılık pluginerin ama paket bittikten sonra küçük düzeltmeler isteyebiliriz. Ödeme için endişelenmenize gerek yok referans linki verilecektir.

gel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar belli bir ücret karşılığında istediğimiz özellikler olan tamamen Türkçe ve diğer sunuculardan ayrılan bir şekilde hazırlanmış, içerisinde lag ve hataya sebep olmayacak pluginler olan bir paket hazırlayacak kişi var mıdır? Farklı derken mesela rütbe sisteminde diğer sunuculardan daha farklı bir şekilde hazırlanmış olması gibi. Burada yaratıcılık pluginerin ama paket bittikten sonra küçük düzeltmeler isteyebiliriz. Ödeme için endişelenmenize gerek yok referans linki verilecektir.
Yardımcı olabilirim bana ulaşırsanız.

F44l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Hangi Tür olucağını söylerseniz ona göre yardım edebilirim.

ilkaybuyuker55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cehennem#1285 plugin paketleri satıyorum gösterebilirim sizlere discorddan yazınız :)

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
Yardımcı olabilirim bana ulaşırsanız.
zNightLastTR | EmreCan#2924 buyrun yardımcı olalım ekibimle.
Sunucunun Hangi Tür olucağını söylerseniz ona göre yardım edebilirim.
Buyurun nasıl yardımcı olabilirim ?
RPG türü sunucu açmak istiyorsanız buyrun : Rozenberg#3371
Herkes atlamış ama bence hanginiz dağa iyiyse o yapsın derim :D

NezirPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabaa bende bi skyblock sunucusu açmayı düşünüyorum ortaklık karşılığında pl paketi vericek varsa discord adresim
ヤ ✯ ßYĴƐSƬƐŔ ♛#5760
ekleyin konuşalım