Plugin paketi istekleriniz!

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Skyblock paketim bulunmakta.Bilmiyorsanız linki vereyim
https://forum.gamer.com.tr/konu/axel102-skyblock-100-türkçe-plugin-paketi-1-6-4-1-6-2.161555/
Arkadaşlar skyblok paketi isteyne kullanabilir.Şimdi sizlere her türlü plugin paketi isteklerinizi yapacağım örnek vermek gerekirse.
GunCraft , Hunger Games , %100 Survival , Eğlence Survival , Faction , Boss Savaşları vb Çekirdek serverler için veya
düz serverler için paker isteye bilirsiniz.Bazı paketlerde 1.6.4 sınırlıdır ancak 1.7.2 olanlarda mevcuttur istek en çok olana paylaşım
hemen gelicektir Komutlar tamamen türkçe olucaktır

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Paketi yaptım 1.7.2 ile sürümü uyumlu,ancak bosslar yok.
Boss eklemek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kullan kendi bosslarını üretmek seni çok uğraştırabilir,ama eklemek için zaten vidolar var

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bosslar Hani 200-300 Canlı Oluyo Golem 300 Canlı Oluyo Öldürünce pro 5 ayaklık gövde gibi pro 5 bir şey düşüyo ondan

IElementikCz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba. RPG Item 'dan Yaptıgım Bir Itemi MOB 'tan Düşmesini Nasıl Sağlayabilirim ? Çok Acil ..

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Şeytani moderator açtığım her konuyu kötü eleştirip eleştirip durma,ben ona paketi 1 günde yapmadım zaten yapiyodum verdim isteyince biri