TheBuilder
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Minecraft oynuyorum ve sizlerin sunucularına deneyimlerimi ve tecrübelerimi katmak istiyorum. Daha önce de böyle bir konu açmıştım fakat çok fazla katılım olduğundan hepsine yetişemedim. Şimdi ise bir ekip kurdum. Sunucunuzun Plugin paketlerini, haritalarını, web sitesini, launcherini, logosunu ve tasarımlarını yapabilirim. Evet biraz abartmış olabilirim ama şöyle anlatayım. Plugin paketi olarak uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum 3 defa kendi sunucumu açtım. Başka sunuculara plugin paketi yaptım. Harita olarak ekibimizdeki arkadaşlar gayet güzel iş çıkartıyor. Web sitesine gelecek olursak şu an ki ana mesleğim diyebilirim. Neredeyse 1-2 senedir küçük işletmelere web site yapıyorum. Logo ve tasarımları da bir ara 2-3 ay civarı Adobe Illustrator dersleri görmüştüm. Onun sayesinde yapıyorum. Güzel bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız beni ekleyin. Fakat açacağınız sunucu aternos ya da 25-30₺ paketler ise beni eklemeyin. Daha detaylı konuşmak ya da bilgi almak için aşağıda bırakacağım Discord adresine mesaj atarak benimle iletişime geçebilirsiniz.
Discord: 9yga#1074
Discord: 9yga#1074