ilk pluginine göre...

• Güzel olmuş kardeşim, gelişmende başarılar.

Kullanılan: 1 20.0%
  • Daha iyi olabilirdi kardeşim, gelişmende başarılar.

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam bugün ilk pluginim kodladım biraz basit oldu ama plugin plugindir. Bu plugin soru cevap eventlerinde yada başka eventlerde oyunculara hareket.kapat permini vererek hareket etmemelerini sağlıyor (basit diye dalga geçmeyin. emek var (!) 30 dk uğraştım ilk pluginim :p )
Permissions
hareket.kapat permissionu verildiği anda o grup hareket edemez
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

iyi forumlar !

Developed By @Yigit1202

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız biraz sıkıntılı bir plugin gibi gözüküyor. Diyelim ki bir adamın sunucusunda her rütbe ayrı bir gruba ayrılmış şekilde olsun. 10 tane rütbe olduğunda 10 kere komut girilmesi gerekecektir. Onun dışında uğraşmış olman bile bence çok güzel bir şey. İnşallah devam edersin :)

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut ile bu olayı yapsan daha iyiydi.
Ufak bir skript ile desteklenip aynı anda tüm gruplara permi verip alması ayarlanabilir,başarılar dostum.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut ile bu olayı yapsan daha iyiydi.
Ufak bir skript ile desteklenip aynı anda tüm gruplara permi verip alması ayarlanabilir,başarılar dostum.
Yalnız biraz sıkıntılı bir plugin gibi gözüküyor. Diyelim ki bir adamın sunucusunda her rütbe ayrı bir gruba ayrılmış şekilde olsun. 10 tane rütbe olduğunda 10 kere komut girilmesi gerekecektir. Onun dışında uğraşmış olman bile bence çok güzel bir şey. İnşallah devam edersin :)
teşekkürler

UmursamaHD

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Selam bugün ilk pluginim kodladım biraz basit oldu ama plugin plugindir. Bu plugin soru cevap eventlerinde yada başka eventlerde oyunculara hareket.kapat permini vererek hareket etmemelerini sağlıyor (basit diye dalga geçmeyin. emek var (!) 30 dk uğraştım ilk pluginim :p )
Permissions
hareket.kapat permissionu verildiği anda o grup hareket edemez

iyi forumlar !

Developed By @Yigit1202
ilk bozuk olmasymış dah iyi olurmuş 1 senedir arıyorum pulihini