[PLUGİN] -- Pluginler Hakkında Bilgi / Yardım / İstek -- [PLUGİN]

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
--> Beyler Öncelikle Merhaba <--
--> Başlıkta Belirttiğim Gibi Bu Konuda Pluginler Hakkında Bilgisi Olan Veya Olmayan İçeri Girmesinde YARAR Var !

--> Öncelikle Ben Bu Konuyu Neden Açtım Diye Sorarsanız ..
--> Yaklaşık 5 Seneden Beri Minecraft Oynuyorum Ve O Günden Bu Güne Cidden Çok Değişik Güncellemeler , Değişikler Oldu . Bunun Üzerine tabii ki Hevesimi Almak İcin 3 Defa Server Açtım Ancak 1.si Yani En Başta Açtığım Server Etkili Olmuştu. Bunun Yanı Sıra Bende Yaklaşık 1 Aydır Plugin Düzenliyorum , Editliyorum ve YAPMAYA Çalışıyorum Her Ne Kadar Başarısız Olsamda Denemeye Devam ( Durmak Yok Yola Devam ! ). Böylelikle Yeni Bir Server Açmaya Karar Verdim Ama Cidden Tam Zevki Yerinde Olacak Kıvamında Olacak Bir FACTİON PVP SERVER . Damga Vurucaz Yani Öyle Bir Düşünce Var Aklımda.
--> Yardımlarınızı Bekliyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yukaridaki Resimde Kullandığım Pluginleri Ve Bunların Açıklamalarını Yazdım ( Bildiğim Kadarıyla ) Sizden İsteğim :

- Yukarıdaki Pluginlerde Eksik , Hata , Gereksiz , Kullanmadığım Pluginleri Belirtmeniz
- Ve Pluginlerin Açıklamalarında Bazılarında Boş Bıraktım Onların Ne Anlama Geldiğini Tahmin Edebiliyorum Ancak Yanlış Bir Bilgi Vermiyeyim Diye bir şey Yazmadım Boş Bıraktığım Yerlerin Ne Olduğunu Belirtmenizi İstiyorum
- Bir Faction PVP Server İçin Pluginlerden Eksik Veya Gereksiz Bulduklarınızı Belirtmenizi İstiyorum ..

---- KENDİM HAKKINDA BİLGİ ----
+ 16 YAŞINDAYIM +
+ BAYBURT 1999 DOĞUMLUYUM +
+ 5 SENEDEN BERİ MİNECRAFT OYNUYORUM +
+ FACEBOOK :
+

YARDIMCI OLABILDIYSEM NE MUTLU BANA // SIZDE YARDIMLARINIZI ESIRGEMEYIN

Son düzenleme:

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Compactnochatplus tahminimce nochatplus in yan plugini ki no chat plus anti hile pluginidir. Yani oda anti hile plugini. Craftbook oyuna bircok fiziksel ve mekanik ozellik getiren bir plugin tam otomatik farm dan block firlatan pistonlara kadar. Plugin metrics ise bazi pluginlerin icinde bulununan bir yan plugin kullanimini anlatiyim ne ise yaradiginia nlarsiniz. Plugin yazan birisi metrics i icine ekliyor bu sayede pluginini kullanan sunucu sayisini o sunucularda oynayan kisi sayisini anlik kullanimi vs. Tamamen girebiliyor.

Snrm tum bosluklarini doldurdum basarilar :)

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Compactnochatplus tahminimce nochatplus in yan plugini ki no chat plus anti hile pluginidir. Yani oda anti hile plugini. Craftbook oyuna bircok fiziksel ve mekanik ozellik getiren bir plugin tam otomatik farm dan block firlatan pistonlara kadar. Plugin metrics ise bazi pluginlerin icinde bulununan bir yan plugin kullanimini anlatiyim ne ise yaradiginia nlarsiniz. Plugin yazan birisi metrics i icine ekliyor bu sayede pluginini kullanan sunucu sayisini o sunucularda oynayan kisi sayisini anlik kullanimi vs. Tamamen girebiliyor.

Çok teşekkürler de bir şey sorucam yani ben bir pluginler olma yolunda ilerliyorum yani öyle kanaatindeyim BU pluginler faction pvp server açmaya yeterlimi gerekli gereksiz birşry var mı :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pek incelemedim sadece bos olanlara baktim. Bu konular pek benim alanim deil asla hazir olan plugin paketleri vs kullanmam yani eger bir sunucu yapiyorsam onu diger sunuculardn olabildigince farkli yapmaya calisirim. Ayrica lzm olan pluginlerimide kendim yaziyorum :)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Compactnocheatplus Nocheatplus ın bazı pluginlerle uyumlu çalışmaını sağlar.
Mesela Citizens vs.
Aynı zamanda speedmine ve speed hack konusunda daha iyi bir tespit sunabilir.

Bence CropJoinleavemessages gereksiz. Sanırım Deathmessages de bunun için bir özellik vardı.
EnchantSign özelliği essentials te var.
AntiCheat ve Nocheatplus aynı anda kullanılamaz.
EpicBoss yerine Mythic Boss benim tavsiyemdir.
FrameProtect yerine Eşya çerçevesini koyduğun yerdeki wg alanı için /rg flag alanadi entity-item-frame-destroy deny yazarsan sanki daha iyi olur.
MineResetLite yerine MineResetLitePlus kullanabilirsin. O pluginde daha fazla özellik var.
DisguiseCraft yerine LibsDisguises kullanabilirsin. Çok daha fazla dönüşümü destekliyor.
Aynı zamanda benim tavsiyem Phoenix Anti Cheat i de yüklemendir. Oda bir anti hack pluginidir. Fakat şuanki sürümü arızalı. Yeni sürümü gelince yükleyebilirsin.
MotdManager yerine SexyMotd , PlayerCountMessage , AnimMotd tarzı bir plugin yükleyebilirsin. Her türlü MotdManager den daha iyi olur .
Son sürümlerde HorseProtect düzgün çalışmıyor. HorseProtect yerine Zhorse daha iyi olur.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Mesela Citizens vs.

Bence CropJoinleavemessages gereksiz. Sanırım Deathmessages de bunun için bir özellik vardı.
FrameProtect yerine Eşya çerçevesini koyduğun yerdeki wg alanı için /rg flag alanadi entity-item-frame-destroy deny yazarsan sanki daha iyi olur.
MineResetLite yerine MineResetLitePlus kullanabilirsin. O pluginde daha fazla özellik var.
DisguiseCraft yerine LibsDisguises kullanabilirsin. Çok daha fazla dönüşümü destekliyor.
Aynı zamanda benim tavsiyem Phoenix Anti Cheat i de yüklemendir. Oda bir anti hack pluginidir. Fakat şuanki sürümü arızalı. Yeni sürümü gelince yükleyebilirsin.
MotdManager yerine SexyMotd , PlayerCountMessage , AnimMotd tarzı bir plugin yükleyebilirsin. Her türlü MotdManager den daha iyi olur .
Son sürümlerde HorseProtect düzgün çalışmıyor. HorseProtect yerine Zhorse daha iyi olur.
1.8.6 m var LibsDisguises başlangıçta konsolda bazı hatalar veriyor ama normal çalışıyor sebebi ne ?
iDisguise vermiyordu disguisecraft hiç çalışmıyordu
Mineresetlite ve mineresetliteplus ı aynı andamı kullancaz yoksa birini silerek mi

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Citizens vs.

Birde DeathMesaages içinde Ölüm Mesajları Bulunuyor Yanli CropJoinLeaveMesaage Destekleyici Bir Plugin
HorseProtect Yerine Zhorse Demişsiniz aslında doğru bir tespit te bende onu kullanacaıktım ancak Zhorse bukkit sayfasından 1.2.3 jar olarak iniyor yani son sürümü desteklediğinden emin değilim.
Çok Teşekkür Ediyorum Desteklerinizi Bekliyorum , Lütfen Esirgemeyin Mesajlarınızı Elimden Geldigince Pluginleri Kendim Yapmaya Çalışıyorum ..
Cidden Bu Konuları Dikkate Alıyorum :) Server Açma Fikri Sizce Uygunmudur Bu Pluginlerle ?[DOUBLEPOST=1433661961,1433661255][/DOUBLEPOST]
1.8.6 m var LibsDisguises başlangıçta konsolda bazı hatalar veriyor ama normal çalışıyor sebebi ne ?
Mineresetlite ve mineresetliteplus ı aynı andamı kullancaz yoksa birini silerek mi
Bildiğim Kadarıyma Mineresetliteyi silip Mineresetliteplusu kullanacaksın
Birde Benimde Tavsiyem iDisguise Yardımlarınızı Beklıyorum

Güncell !![DOUBLEPOST=1433663486][/DOUBLEPOST]Güncelll !

Son düzenleme:

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Libsdisguises in hata vermemesi için başlangıç skriptine bir şey eklenmesi gerekiyor.
Minerestliteplus ı kullanırken mineresetlite ye hiç gerek yok.
Birde DeathMesaages içinde Ölüm Mesajları Bulunuyor Yanli CropJoinLeaveMesaage Destekleyici Bir Plugin
HorseProtect Yerine Zhorse Demişsiniz aslında doğru bir tespit te bende onu kullanacaıktım ancak Zhorse bukkit sayfasından 1.2.3 jar olarak iniyor yani son sürümü desteklediğinden emin değilim.
Çok Teşekkür Ediyorum Desteklerinizi Bekliyorum , Lütfen Esirgemeyin Mesajlarınızı Elimden Geldigince Pluginleri Kendim Yapmaya Çalışıyorum ..
Cidden Bu Konuları Dikkate Alıyorum :) Server Açma Fikri Sizce Uygunmudur Bu Pluginlerle ?[DOUBLEPOST=1433661961,1433661255][/DOUBLEPOST]
Bildiğim Kadarıyma Mineresetliteyi silip Mineresetliteplusu kullanacaksın
Birde Benimde Tavsiyem iDisguise Yardımlarınızı Beklıyorum

Güncell !![DOUBLEPOST=1433663486][/DOUBLEPOST]Güncelll !
Benim düşüncem deathmessages ve cropjoinleavemessages yerine Legendary messages yüklemeniz. Çok daha fazla özellik bulunduruyor.
Zhorse pluginini 1.8.6 ve 1.8.7 spigot sürümlerinde çalıştırıyorum arıza yok.
Birde bakın
40 dönüşüm
36 dönüşüm
64 dönüşüm
yapılabiliyor.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Libsdisguises in hata vermemesi için başlangıç skriptine bir şey eklenmesi gerekiyor.
Minerestliteplus ı kullanırken mineresetlite ye hiç gerek yok.

Benim düşüncem deathmessages ve cropjoinleavemessages yerine Legendary messages yüklemeniz. Çok daha fazla özellik bulunduruyor.
Zhorse pluginini 1.8.6 ve 1.8.7 spigot sürümlerinde çalıştırıyorum arıza yok.
Birde bakın
40 dönüşüm
36 dönüşüm
64 dönüşüm
yapılabiliyor.
mineresetliteplusı çözdüm de liibsdisguises nasıl yapacağım ?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Malesef yokmus bir kac ayar var ama dil degistirme koymamislar dedigim gibi ticket atabilirsin. Eger sorun dil deistirince duzeliyorsa tahminimce bir karakter hstasindan kaynaklaniyordur

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef yokmus bir kac ayar var ama dil degistirme koymamislar dedigim gibi ticket atabilirsin. Eger sorun dil deistirince duzeliyorsa tahminimce bir karakter hstasindan kaynaklaniyordur
Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama yabancı forumlarda ararken rastgeldim çözüme belkide makinenin dilinin yabancı olması yetmiyordur ?