[PLUGİN] -- Pluginler Hakkında Bilgi / Yardım / İstek -- [PLUGİN]

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama yabancı forumlarda ararken rastgeldim çözüme belkide makinenin dilinin yabancı olması yetmiyordur ?
Verdigin parametreler javayi ingilizce dilinde amerika standartlarinda calistirmaya yariyor. Makine dili ingilizce oldugunda o ayarlar zaten otomatik yapilmis oluyor

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdigin parametreler javayi ingilizce dilinde amerika standartlarinda calistirmaya yariyor. Makine dili ingilizce oldugunda o ayarlar zaten otomatik yapilmis oluyor
Aslında sorun çıkarmıyor ama rahatsız edici hata yokken o kadar uyarı yazdırması

Arkadaslar Konuyu Takip Edenlere Soruyorum Sizce PLUGİNLERDE EKSİK VEYA GEREKSİZ BİRŞEY VARMI ? DÜZENLEYİP TEKRAR KONU AÇICAĞIM BİR FACTION SERVER ICIN UYGUNMUDUR ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Compactnocheatplus Nocheatplus ın bazı pluginlerle uyumlu çalışmaını sağlar.
Mesela Citizens vs.
Aynı zamanda speedmine ve speed hack konusunda daha iyi bir tespit sunabilir.

Bence CropJoinleavemessages gereksiz. Sanırım Deathmessages de bunun için bir özellik vardı.
EnchantSign özelliği essentials te var.
AntiCheat ve Nocheatplus aynı anda kullanılamaz.
EpicBoss yerine Mythic Boss benim tavsiyemdir.
FrameProtect yerine Eşya çerçevesini koyduğun yerdeki wg alanı için /rg flag alanadi entity-item-frame-destroy deny yazarsan sanki daha iyi olur.
MineResetLite yerine MineResetLitePlus kullanabilirsin. O pluginde daha fazla özellik var.
DisguiseCraft yerine LibsDisguises kullanabilirsin. Çok daha fazla dönüşümü destekliyor.
Aynı zamanda benim tavsiyem Phoenix Anti Cheat i de yüklemendir. Oda bir anti hack pluginidir. Fakat şuanki sürümü arızalı. Yeni sürümü gelince yükleyebilirsin.
MotdManager yerine SexyMotd , PlayerCountMessage , AnimMotd tarzı bir plugin yükleyebilirsin. Her türlü MotdManager den daha iyi olur .
Son sürümlerde HorseProtect düzgün çalışmıyor. HorseProtect yerine Zhorse daha iyi olur.
bu arkadaş her şeyi yazmış

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arkadaş her şeyi yazmış
Ben Sizin Fikrinizi Soruyorum :) O Arkadaşa Teşekkür Ediyorum Detaylı Olarak Anlatmış , Size Göre Bu Pluginer Faction Server İçin Uygunmu ? Tekrardan Konu Açıcağım Burda Link Atarım

Birde Söyle Bir Sıkıntım Var @reisben55

SexyMotd Kullandım Ancak Düzenlemeleri Yaptıktan Sonra Serveri Giriyorum Çıktıgımda Motd Kayboluyor
AniMOTD Kullanamıyorum Yani Heralde GÜncelleme Gelmedi Jar Olarak Pluginlerin Arasına Atıyorum Klasör Olarak Çıkmıyor Yani motdmanageri seçme sebebim buydu :) Eğer düzgün bir şekilde anlatabilirseniz 2sinden birisini kullanabilirim

Saygılarımla , Teşekkürler[DOUBLEPOST=1433673488,1433672999][/DOUBLEPOST]
Libsdisguises in hata vermemesi için başlangıç skriptine bir şey eklenmesi gerekiyor.
Minerestliteplus ı kullanırken mineresetlite ye hiç gerek yok.

Benim düşüncem deathmessages ve cropjoinleavemessages yerine Legendary messages yüklemeniz. Çok daha fazla özellik bulunduruyor.
Zhorse pluginini 1.8.6 ve 1.8.7 spigot sürümlerinde çalıştırıyorum arıza yok.
Birde bakın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
40 dönüşüm
36 dönüşüm
64 dönüşüm
yapılabiliyor.
Serverda Oyle Cok Dönüsüm Kullanacağımızı Düşünmüyorum O yÜZDEN iDisguise Yeterli Olacaktır :)

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Craftbook ./craft yazınca sana çalışma masasını veriyo direk yani istediğin yerde kullanabiliyon craft ı 2 komutu var ya ./craft yada ./workbench
Nocheatplus hile yapmamak içindir huzuni,***** falan örneğin huzuni de fly açtın adam gitmez ve 4-5 saniye sonra adamı oyundan atar

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Craftbook ./craft yazınca sana çalışma masasını veriyo direk yani istediğin yerde kullanabiliyon craft ı 2 komutu var ya ./craft yada ./workbench
Nocheatplus hile yapmamak içindir huzuni,***** falan örneğin huzuni de fly açtın adam gitmez ve 4-5 saniye sonra adamı oyundan atar
Kardes Allaha şükür onları arkadaşlar belirtti ama ben size soruyorum ki bu pluginer Faction Server İçin Uygunmudur Eksik , Gereksik bir şey Varmı ??

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardes Allaha şükür onları arkadaşlar belirtti ama ben size soruyorum ki bu pluginer Faction Server İçin Uygunmudur Eksik , Gereksik bir şey Varmı ??
var chestshop yükle örneğin gameturknw miydi bilmiyom da onda ./warp yazınca bi chest kutusu açılıyo ona itemler koyup isim yazabilen sonra oyuncular ./warp yazınca ordan itemlere tıklayarak warp a ışınlanabiliyorlar.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
var chestshop yükle örneğin gameturknw miydi bilmiyom da onda ./warp yazınca bi chest kutusu açılıyo ona itemler koyup isim yazabilen sonra oyuncular ./warp yazınca ordan itemlere tıklayarak warp a ışınlanabiliyorlar.

Kardesim Eğer Pluginlerden Anlıyor Olsaydın ChestCommands Plugini Yüklü Ordan Dediklerini Yapabiliyoruz , Ama Saygı Duyuyorum Genede Sağolasın.

@KRHN Bi Bakabilir misin Sana Zahmet ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben ne yazık ki paket yapmaktan anlamam. Fakat sunucuyu ben açıyor olsam;
AntiJoinBot, CompatNoCheatPlus, Craftbook, DisguiseCraft, EnchantSign, HorseProtect, LetItRain, MineResetLite, NoCheatPlus, TrophyHeads eklentilerini kullanmazdım. Bir paket için 4 ile 20 arası eklenti yeterlidir.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ne yazık ki paket yapmaktan anlamam. Fakat sunucuyu ben açıyor olsam;
AntiJoinBot, CompatNoCheatPlus, Craftbook, DisguiseCraft, EnchantSign, HorseProtect, LetItRain, MineResetLite, NoCheatPlus, TrophyHeads eklentilerini kullanmazdım. Bir paket için 4 ile 20 arası eklenti yeterlidir.
Ya Saygı Duyarım Da Şöyle Bir Durum Var Benimde Gereksiz Saydıklarımdan Bir Kaç Tanesini Söyledin Ama Ne Bileyim Sezona Damga Vurmayı Düşünüyorum :) AKLIMDA öyle bir düşünce var hayırlısı bakıcam yani . Açıklamalarını Yaptım Yanlış Bulduğun Bir Durum Varmı Veya Bir Işık Görüyor musun :) Böyle Sorayım şu an Bir Pl Paketi Düzenliyorum Yakında Açıcağım Serverda Kullanıcam :) İnşallah Hayırlısı Olur

Bu Arada Güncell

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya Saygı Duyarım Da Şöyle Bir Durum Var Benimde Gereksiz Saydıklarımdan Bir Kaç Tanesini Söyledin Ama Ne Bileyim Sezona Damga Vurmayı Düşünüyorum :) AKLIMDA öyle bir düşünce var hayırlısı bakıcam yani . Açıklamalarını Yaptım Yanlış Bulduğun Bir Durum Varmı Veya Bir Işık Görüyor musun :) Böyle Sorayım şu an Bir Pl Paketi Düzenliyorum Yakında Açıcağım Serverda Kullanıcam :) İnşallah Hayırlısı Olur

Bu Arada Güncell
Ben görüşlerimi söyledim, bir Faction sunucu için gereken eklentiler Factions, Essentials, Worldguard, WorldEdit ve GroupManager'dır. Faction sunucuyla fark yaratmak ne yazık ki pek mümkün değil :D

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben görüşlerimi söyledim, bir Faction sunucu için gereken eklentiler Factions, Essentials, Worldguard, WorldEdit ve GroupManager'dır. Faction sunucuyla fark yaratmak ne yazık ki pek mümkün değil :D
Ben Genede Denicem Bir Sıkıntı Olcağını Düşünmüyorum ::) Paraysa Para , Emekse Emek Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence eğer spigot kullanıyorsan SexyMotd falandan ziyade PlayerCountMessage daha iyi olur.
Tabi Bungeevcord kullanıyorsan Animmotd kullanmalısın.

PlayerCountMessage :
Ya simdi spigot ne olduğunu pek bilmiyorum. Heralde yeni çıktı veya javanın bi değişine deniyor. Eğer Açıklık getirebilir misin ? Spigotın ne olduğuyla alakalı[DOUBLEPOST=1433676807,1433676776][/DOUBLEPOST]
Bence eğer spigot kullanıyorsan SexyMotd falandan ziyade PlayerCountMessage daha iyi olur.
Tabi Bungeevcord kullanıyorsan Animmotd kullanmalısın.

PlayerCountMessage :
Ya simdi spigot ne olduğunu pek bilmiyorum. Heralde yeni çıktı veya javanın bi değişine deniyor. Eğer Açıklık getirebilir misin ? Spigotın ne olduğuyla alakalı