[PLUGİN] -- Pluginler Hakkında Bilgi / Yardım / İstek -- [PLUGİN]

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Craftbook ./craft yazınca sana çalışma masasını veriyo direk yani istediğin yerde kullanabiliyon craft ı 2 komutu var ya ./craft yada ./workbench
Nocheatplus hile yapmamak içindir huzuni,***** falan örneğin huzuni de fly açtın adam gitmez ve 4-5 saniye sonra adamı oyundan atar

Çok salladın craftbooku craftbook oyuna mekanizma ekler mesela gate veya lift

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu arada craftbooktaki mekanızmalarda kafa düşürme de var. Yani Trophy Heads gereksiz.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada craftbooktaki mekanızmalarda kafa düşürme de var. Yani Trophy Heads gereksiz.
Ooo Bunu Bilmiyordum Teşekkürler ,,[DOUBLEPOST=1433681059,1433681000][/DOUBLEPOST]Bu Arada Arkadaslar Servera Daha Eglenceli Olsun Diye Minigames Oyunlarıda Eklemeyi Düşünüyorum Sizce Güzel Olur Mu ? [ Rush , Spleef , Survival games ]
vs. vs.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya simdi spigot ne olduğunu pek bilmiyorum. Heralde yeni çıktı veya javanın bi değişine deniyor. Eğer Açıklık getirebilir misin ? Spigotın ne olduğuyla alakalı[DOUBLEPOST=1433676807,1433676776][/DOUBLEPOST]
Ya simdi spigot ne olduğunu pek bilmiyorum. Heralde yeni çıktı veya javanın bi değişine deniyor. Eğer Açıklık getirebilir misin ? Spigotın ne olduğuyla alakalı
Spigot Bukkit denen ve bizim sunucular kurmamıza yarayan sistemin performans , kolaylık yönlerinden optimize edilmiş vede 1.7.x veya 1.8.x olarak tabir edilen olayın ortaya çıkmasını sağlamış olan versiyonu oalrak tabir edilebilir.
Bukkit üzerinden geliştirilmiştir. Bu yüzden tüm bukkit pluginlerini destekler.
Yani bukkitte çalışan pluginler spigotta çalışır ama spigotta çalışanlar bukkitte çalışmayabilir.
Extra bir sorun falan varsa

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot Bukkit denen ve bizim sunucular kurmamıza yarayan sistemin performans , kolaylık yönlerinden optimize edilmiş vede 1.7.x veya 1.8.x olarak tabir edilen olayın ortaya çıkmasını sağlamış olan versiyonu oalrak tabir edilebilir.
Bukkit üzerinden geliştirilmiştir. Bu yüzden tüm bukkit pluginlerini destekler.
Yani bukkitte çalışan pluginler spigotta çalışır ama spigotta çalışanlar bukkitte çalışmayabilir.
Extra bir sorun falan varsa
Çok Teşekkür Ediyorum , Skypeden Eklicem Seni :)
Faction Sunucularda GodPowers'in Bir Önemi Varmı Sizce Ya Ben Gereksiz Bir Plugin Olduğunu Düşünüyorum , SimpleVIPPerks Varken ??[DOUBLEPOST=1433682034,1433681185][/DOUBLEPOST]Güncel !

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Teşekkür Ediyorum , Skypeden Eklicem Seni :)
Faction Sunucularda GodPowers'in Bir Önemi Varmı Sizce Ya Ben Gereksiz Bir Plugin Olduğunu Düşünüyorum , SimpleVIPPerks Varken ??[DOUBLEPOST=1433682034,1433681185][/DOUBLEPOST]Güncel !
Bence godpowers tamamiyle gereksiz ibr eklenti. Sınırları aşan yetenekler veriyor fakat bu yetenekleri factions sunucuda ne yapacaksınki ?

Fakat SimpleVıpPerks onu karşılamaz. Böylede bişi var :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Craftbook ./craft yazınca sana çalışma masasını veriyo direk yani istediğin yerde kullanabiliyon craft ı 2 komutu var ya ./craft yada ./workbench
Nocheatplus hile yapmamak içindir huzuni,***** falan örneğin huzuni de fly açtın adam gitmez ve 4-5 saniye sonra adamı oyundan atar

Cok saglam kesmissin yanliz :D craft book u ilk mesajimda anlattim :)

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
:) Valla Beyler Çok Sağolun şu an Pluginleri Editliyorum , Düzenliyorum Güzel Server Olucağına İnanıyorum Da Bir Kaç Eksiğim Var

Sizce Motdmanager , Sexymotd , Bu İkisinden Hangisini Kullanmalıyım Nedeni İle Birlikte Açıklar mısınız ??
ServerListPlus seç ya da Sexymotd çünkü motdmanager sadece 2 satırı ayarlıyor ama diğer 2 plugin oyuncu sayısı yerini oyuncu sayı mesajını vs. ayarlıyor

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ServerListPlus seç ya da Sexymotd çünkü motdmanager sadece 2 satırı ayarlıyor ama diğer 2 plugin oyuncu sayısı yerini oyuncu sayı mesajını vs. ayarlıyor
Peki Bu 2sinin Video Karşılığı Varmı Çünkü SexyMotd Kullandığımda İçindekileri Editliyorum Reload Atıyorum Servera Girmeden Önce Gözüküyor , Ancak Girdikten Sonra Çıkış Yaptığımda Onu Görmüyorum :) şu an Serverimi Hamachisiz Bukkit server şeklinde açtım bundan kaynaklı OLABILIR MI ?