[Plugin] RealTime BETA 1.0 | Sunucunuzu Gerçekleştirmeye Ne Dersiniz?

Eklenti İşinize Yaradı Mı?

• Evet, çok yararlı sağ olun.

Kullanılan: 8 72.7%
  • Hayır, gene de sağ olun.

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıklama
Merhaba arkadaşlar ben HotCoffe ekibinden Javatist395 yani Yağız, bugün sizlere ekip liderimiz olan Schaffer79'un yapmış olduğu eklentinin konusunu onun yerine ben açıyorum çünkü hesabı ne yazık ki yasaklandı. Eklentiden kısaca bahsedecek olursak gerçek hayattaki saati oyuna bağlamaya yarayan bir eklenti. RPG veyahut benzeri sunuculara hakikaten güzel gideceğini düşündüğüm bir eklenti neyse lafı uzatmanın lüzumu yok. Lütfen eklenmesini istediklerinizi ve diğer şeyleri konu altına belirtin tüm yorumlarınız bizim için kıymetlidir kendinize iyi bakın.

Version History
RealTime BETA 1.0
Eklenti test amaçlı hazırlanmıştır ve İnternet tabanlı çalıştığı için RAM'ın büyük bir kısmını kullanmaktadır, eğer çok kaliteli bir sunucunuz yoksa kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum fakat merak etmeyin yeni sürümlerde bu sorun olmayacaktır. [Dikkat Bu Sürüm Tam Olarak Çalışmamaktadır Lütfen Kullanmayın]
Realtime BETA 1.3
RAM harcama sıkıntısı giderilmiştir ve 512 MB sunucuda bile hiçbir kasmaya sebebiyet vermeden çalışabilir.

Son düzenleme:

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Schaffer[Karahan] Yaparda güzelmi olmaz böyle pluginleri türkiyede görmeh çoh zor çoh başarılı bir çalışma tebrikler '_'

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eklendi sanırım çalışmaz, çünkü kaynak kodlarını inceledim, CPU limiti aşıldığı için Hostinger hesabı suspend etmiş, saati çekemiyor. Başka bir hosting alıp deneyin.
http://dragcavetooltr.esy.es/time.php
Hm Hosting'e değilde 5-10 dakika içinde direk kodu Java'nın içine gömmeye çalışıyoruz, hem RAM'dan neredeyse hiç yemeyecek hem Download hızının yüksek olmasına gerekmeyecek.

S

sergun26

Ziyaretçi
Hm Hosting'e değilde 5-10 dakika içinde direk kodu Java'nın içine gömmeye çalışıyoruz, hem RAM'dan neredeyse hiç yemeyecek hem Download hızının yüksek olmasına gerekmeyecek.
Saat dilimini ayarlamanız gerekecek, mesela Skript'te saat dilimi ayarlanmıyor ben dolayısıyla PHP kullanarak çekiyordum, yabancı lokasyon sunucu alınca sıkıntı olur.

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saat dilimini ayarlamanız gerekecek, mesela Skript'te saat dilimi ayarlanmıyor ben dolayısıyla PHP kullanarak çekiyordum, yabancı lokasyon sunucu alınca sıkıntı olur.
Java sağ olsun istediğimiz bölgeden istediğimiz saati çekebiliyoruz;
TimeZone.getTimeZone("Europe/Istanbul")[DOUBLEPOST=1428660131,1428659620][/DOUBLEPOST]Yeni sürüm eklenmiştir GitHub'a da ekleyeceğiz şimdi. GitHub da güncellenmiştir. Yorum atmayı ve ankete katılmayı lütfen ihmal etmeyin ^^

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir çalışma mantığı. Zamanı alıyor ve ona göre zamanı değiştiriyorsunuz...

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorunsuz yeni sürümü bekliyoruz ^^ Güncellemede buna dönen ayda ekleyebilirseniz daha hoş olabilir.
Öncelikle yorum için sağ olun, dönen ayı biraz açıklayabilirseniz memnun olurum. Sorunsuz yeni sürüm yani BETA 1.3 paylaşıma sunuldu kullanabilirsiniz, iyi forumlar dilerim ^^

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yararlı Uğraşıp Yapmışsınız Yanlız Böyle Şeyler Yapıcağınıza Daha Canlı Şeyler Yapabilirdiniz Yani Buna Uğraşmak Yerine Milletin Hayali Olan Serverin Temeli Olan RPG Plugini Yapabilrdiniz Olmazsa , "bana RPG plugini yapıcak" diye Konu Kuranlar Azalırdı :)
Yinede İyi Olmuş Devamını Beklerim.

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İndirdim yeni sürümü birazdan deniyorum. Dönen ay dediğim olay normal minecraft saatinde aksam ay çıktığında ay çok yavas hızda döne döne yükselir, ve bu eklenti ile saat bayaı uzuyor, ayın dönüş hızınıda bu saate uydurmaya çalışırsanız daha gerçekçi olabilir demek istedim.
Pek anlatabildiğimi sanmyıorum ama ^^
Ne yazık ki aya müdahale etmemiz mümkün değil, hız olarak derseniz gerçek hayattaki sabah - akşama göre yaptığım için pek bir fark olmuyor gene de sağ olun.
Yararlı Uğraşıp Yapmışsınız Yanlız Böyle Şeyler Yapıcağınıza Daha Canlı Şeyler Yapabilirdiniz Yani Buna Uğraşmak Yerine Milletin Hayali Olan Serverin Temeli Olan RPG Plugini Yapabilrdiniz Olmazsa , "bana RPG plugini yapıcak" diye Konu Kuranlar Azalırdı :)
Yinede İyi Olmuş Devamını Beklerim.
Bu tarz eklentiler yapmak eğer yazılım biliyorsanız basittir şimdi bu eklentiyi 20 dakika içerisinde yaptım diyeceğim bazıları hiç emek harcamamışsın falan diyecek o yüzden kaç dakikada yaptığımı söylemedim. RPGPack isimli bir eklenti projemiz zaten var fakat bunun kadar basit olmadığı için 2-3 hafta süreceğini tahmin ediyorum.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki aya müdahale etmemiz mümkün değil, hız olarak derseniz gerçek hayattaki sabah - akşama göre yaptığım için pek bir fark olmuyor gene de sağ olun.

Bu tarz eklentiler yapmak eğer yazılım biliyorsanız basittir şimdi bu eklentiyi 20 dakika içerisinde yaptım diyeceğim bazıları hiç emek harcamamışsın falan diyecek o yüzden kaç dakikada yaptığımı söylemedim. RPGPack isimli bir eklenti projemiz zaten var fakat bunun kadar basit olmadığı için 2-3 hafta süreceğini tahmin ediyorum.
Ozaman Size Başarılar , Eklenti Yapmayı Biraz biliyorum Profesyonel Değilim Daha Çok Skript ile Yapıyorum İşimi.