PLugin sorunu yarıdm

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar benim sorun chestcommand çalışmıyo sanırım herşeyi ayarlı ama mc skywars haritasına geldiğimde menu göstermiyo sebebi nedir nasıl çözebilirim menulerı var dosyasında bısı daha sorujcamda nasıl permissionex rütbe atlama getirebilirim kazanlamara karşı oyunu varsa plugin atarmısınız nasıl ayarlıyacağımla beraber lütfen

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Chestcommands'da Hata Mesajına Bak Hata Nerdeyse Ona Göre Bak Ve Düzenle Türkçe Karekterler Kullanma
Rütbe Sistemi İçin Şu Pluginleri Kullanabilirsin:
- Autorank
- PaidRanks
- EZRanksLite

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar chestcommand minecratfa skywars schemati ışıonladığında çıkmasını istiyorum ama diamonda sağ tıklayınca etrafındakı camlar renk degıstırme gorunu ben buna bırcok menu attım bunu nasıl çözebilirim

tıklayınca sandıktan çıkan elmasa cam değiştirme çıkıyo türkçe kullanmıştım mesajlarını ondan engelliyo skywars denese

Arkadaşlar bişi sorucamda o türbe sistemini nasıl sadece kazandığı puana göre yapabilirim o olmassa kazandığı zaferde olur

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Arkadaşlar chestcommand minecratfa skywars schemati ışıonladığında çıkmasını istiyorum ama diamonda sağ tıklayınca etrafındakı camlar renk degıstırme gorunu ben buna bırcok menu attım bunu nasıl çözebilirim

tıklayınca sandıktan çıkan elmasa cam değiştirme çıkıyo türkçe kullanmıştım mesajlarını ondan engelliyo skywars denese

Arkadaşlar bişi sorucamda o türbe sistemini nasıl sadece kazandığı puana göre yapabilirim o olmassa kazandığı zaferde olur

Skriptle Olabilir Diye Düşünüyorum.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm skiriptlede olsun yeterki çalışsın ama şu chestcommandı hala halledemedım

onada bir çözüm vrmı