SoulForge Arda
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba millet.Ben Soul Forge grubundan Arda.Aşağıda yapmış olduğum detaylı plugin anlatım videolarını bulacaksınız.Günde 2 video plugin tanıtımı yükleyeceğim.Bu arada kanalı daha bugün açtım söylemiş olayım.İşinize yaramasını umarım eğer bir sorun çıkarsa YouTube hesabıma ileti gönderebilirsiniz.
Eğer anlamadığınız ve anlatmamı istediğiniz pluginler varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim.
1-AuthMe
Authme adlı pluginin ne işe yaradığını ve nasıl kurulduğunu anlattık.Birde kendi yapmış olduğum türkçe yamasını verdim.
Linkler:
Authme:
TurkceYama:
2-Hunger Games (Survival Games)
İlk olarak Survival Games adlı pluginin kurulumunu yaptık.Sonra bir hunger games haritasında yerleri belirledik.Lobiyi oluşturduk.Kurulum yaptık ve sonra test ettik.
Linkler:
Survival Games:
Map:
Eğer anlamadığınız ve anlatmamı istediğiniz pluginler varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim.
1-AuthMe
Authme adlı pluginin ne işe yaradığını ve nasıl kurulduğunu anlattık.Birde kendi yapmış olduğum türkçe yamasını verdim.
Linkler:
Authme:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
TurkceYama:
Giriş yap veya üye ol.
2-Hunger Games (Survival Games)
İlk olarak Survival Games adlı pluginin kurulumunu yaptık.Sonra bir hunger games haritasında yerleri belirledik.Lobiyi oluşturduk.Kurulum yaptık ve sonra test ettik.
Survival Games:
Giriş yap veya üye ol.
Map:
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: