Plugin Turkcelestirme [Zor]

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir plugin var diyelim onu turkcelestircen fakat configden olmuyor jardan oluyor onu nasil yapiyoruz
Not Defteri ile actim fakat turkce yaptigimda plugin bozuluyordu bilen varmi yada .class uzantili dosya nasil acilir

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Jar dosyasındaki plugin.yml yi açtığında aliases kısmını düzenlemen gerek. .class dosyalarına ise jd-gui ile bakabilirsin.( @byMasterTurk çaldım !)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
plugin open source değilse veya yapımcısı izin vermiyorsa jd-gui biraz emek hırsızlığına girmez mi?
Evet. Emek hırsızlığına girmesi mümkün. Mesela sen bir şey öğrenmek istiyorsun ve o öğrenmek istediğin şeyin anlatım yok, sadece o .class dosyasında var, öğrenmek için de olsa bakmaz mıydın ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Evet. Emek hırsızlığına girmesi mümkün. Mesela sen bir şey öğrenmek istiyorsun ve o öğrenmek istediğin şeyin anlatım yok, sadece o .class dosyasında var, öğrenmek için de olsa bakmaz mıydın ?
Ama herkesin öğrenme amacı olmayabilir...

iAdmicos tapatalk XD

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu simdi kullanmalimiyim ?[DOUBLEPOST=1406657797,1406657607][/DOUBLEPOST]ve bundan .class editlenmiyor sadece gosteriyor nasil editleyebilirim

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
eclipse bi hata veriyor acaba izin olmadığından mıdır?

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Class File Viewer cannot handle the given input ('org.eclipse.ui.ide.FileStoreEditorInput').