Plugin ve WG Sorunu

yenilmez1679

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba biz server kurmaya başladık ve bitmek üzere.Bazı sorularım olacak.Biz spawnı wgledik fakat region flagla pvp vs kapattım.1. sorum açlık gitmemesinin kodu nedir? 2.Sorum Adam savaşırken kaçmaması için ne yapılabilir. Bir serverde oynarken savaştayken kaçamıyoduk kaçıncada itemler düşüyordu.Yani oyundan çıkınca.Bunu nasıl sağlıyabilirm ? 3.Sorum envanter görme plugini nedir ? 4.Sorum klan sahiplerinin ve moderatörlerin spawnı wglememesi için neler yapabiliriz ? 5.sorum bir yetkiyi o alanda kullanılmamasını nasıl sağlarım? 6. Sorum mob arena bizim serverde ve ben mobların doğmasını kapattım.Oradaki spawnerlerin hayvand ogmasını nasıl sağlıyabilirim?7.Sorum vip hammadelerinin sadece viplerin kazmasını nasıl ayarlıyabilirim ?8. ve son sorum ise vip kitleri nasıl olur yani demek istediğim ortalama bir easy vip normal vip ve mega vipin içinde neler bulunur ? Echantları yani.

Arkadaşlar Şimdiden Teşekkürler.

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. /region flag wgismi invincible allow
2. AntiRelog plugini ile yapılır.
3. OpenInv
4. Çözümü bulunamadı tek çare banlamak veya /f join klanismi yazıp /f disband yazın olay çözülür.
5. /spawn /tpa gibi komutları yasaklayabilirsin diğer komutların bir bölgede nasıl yasaklanılıcAğını bilmiyorum.
-Spawn yazmayı yasaklamak /region flag wgismi spawn deny
-Tpayı yasaklamak /region flag wgismi teleport deny
6.Canavar doğmayı aç. sadece wgli yerde mob doğmaması için /region flag wgismi mob-spawning deny veya allow
7.İlk başta viphammadeyi wgle sonra vip alan adamın orayı kırmasını istediğinde /region addmember wgismi oyuncuismi
8.Serverinizin plugins klasöründen essentials klasörüne gir sonra ordan config adlı dosyayı notepad olarak aç.Sonra en altlarda kitler vardır.Ordaki kiti kopyala ardından yapıştır.Son olarak ordaki item kodlarının değiştir ve de kit adını.

Başka sorun varsa Skype:arda3219

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bildiğim kadarıyla invincible sadece ölümsüzlüğe işliyor. ' feed-max-hunger ' flagını denemeni tavsiye ederim.

yenilmez1679

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler feed-max-hungeri denerim.8. Maddeyi anlatamadım sanırım.Ortalama serverlerde vip kitleri nedir enchant olarak ? Biz bulamadıkta. Onun dışında teşekkürler.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PVP'den kaçınca itemlerin düşmesi ya da pvp yaparken ışınlanamama vs. gibi şeyler için CombatLog pluginini öneririm.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1. /region flag wgismi invincible allow
4. Çözümü bulunamadı tek çare banlamak veya /f join klanismi yazıp /f disband yazın olay çözülür.
5. /spawn /tpa gibi komutları yasaklayabilirsin diğer komutların bir bölgede nasıl yasaklanılıcAğını bilmiyorum.
-Spawn yazmayı yasaklamak /region flag wgismi spawn deny
-Tpayı yasaklamak /region flag wgismi teleport deny
Bunlar hakkında bilgi vereyim ve 5. maddeki yanlışları düzelteyim:
WG de spawn flagi mevcuttur fakat deny ile değil x y z girdileri ile kullanılıyor. Aynı şekilde teleport flagı da mevcut fakat o da unset / location olduğu için o da aynı şekilde bir alan id si ile kullanılııyor.
4. Bunun için Kullandığın yetki eklentini kullanabilirisn. Be GroupManager i öneririm. Ve bunun üzerinden anlatacağım. Yapabilecekleriniz:
- moderatörün veya klan sahiplerinin wg yetkisini kaldırabilirsin. (/mangaddp moderatör/klan_sahipleri -worldguard.*)
- Ya da bir yerde bu yetkilerini kullanamamalarını sağlayabilirisniz. (WG ye girer. 5. maddede anlatacağım)
5. Bunun içinde WG kullanabilirsiniz. (/rg flag alan blocked-cmds /heal, /tpa, /set, /rg, ...)

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar hakkında bilgi vereyim ve 5. maddeki yanlışları düzelteyim:
WG de spawn flagi mevcuttur fakat deny ile değil x y z girdileri ile kullanılıyor. Aynı şekilde teleport flagı da mevcut fakat o da unset / location olduğu için o da aynı şekilde bir alan id si ile kullanılııyor.
4. Bunun için Kullandığın yetki eklentini kullanabilirisn. Be GroupManager i öneririm. Ve bunun üzerinden anlatacağım. Yapabilecekleriniz:
- moderatörün veya klan sahiplerinin wg yetkisini kaldırabilirsin. (/mangaddp moderatör/klan_sahipleri -worldguard.*)
- Ya da bir yerde bu yetkilerini kullanamamalarını sağlayabilirisniz. (WG ye girer. 5. maddede anlatacağım)
5. Bunun içinde WG kullanabilirsiniz. (/rg flag alan blocked-cmds /heal, /tpa, /set, /rg, ...)
5i düzeltiğin iyi oldu fakat 4de /f claim'i sormuş !![DOUBLEPOST=1387625152,1387625026][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler feed-max-hungeri denerim.8. Maddeyi anlatamadım sanırım.Ortalama serverlerde vip kitleri nedir enchant olarak ? Biz bulamadıkta. Onun dışında teşekkürler.
AntiRelog'da işe yarıyor :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
5i düzeltiğin iyi oldu fakat 4de /f claim'i sormuş !![DOUBLEPOST=1387625152,1387625026][/DOUBLEPOST]
AntiRelog'da işe yarıyor :)
4.Sorum klan sahiplerinin ve moderatörlerin spawnı wglememesi için neler yapabiliriz ?
4. soruda sadece Faction plugini ile çözülebilecei cevabı yanlış çünkü;
- Moderatörlerden de bahsediyor.
- /f claim yetkisini kullanmak için faction sahibi olmak gerekmiyor. Faction un yardımıcı başlkanı olan kişi veya yetkilendirilmiş herhangi bir kişi de bu komutu kullanabilir.
- Moderatörler de aynı şekilde Faction sahibi olabilecekleri için kendi yetkilerini kullanarak normal bir faction sahibinin yapamadığı işleri de yapabilir. Yani bir çeşit bypass uygulayabilir.

O yüzden sorun çözülürken hepsi birden ele alınmalı. 4. soruya verdiğiniz cevapta herhangi bir yanlış yok zaten. Ben sadece onların hakkında biraz daha bilgi vermek için yazdım:
Bunlar hakkında bilgi vereyim ve 5. maddeki yanlışları düzelteyim

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4. soruda sadece Faction plugini ile çözülebilecei cevabı yanlış çünkü;
- Moderatörlerden de bahsediyor.
- /f claim yetkisini kullanmak için faction sahibi olmak gerekmiyor. Faction un yardımıcı başlkanı olan kişi veya yetkilendirilmiş herhangi bir kişi de bu komutu kullanabilir.
- Moderatörler de aynı şekilde Faction sahibi olabilecekleri için kendi yetkilerini kullanarak normal bir faction sahibinin yapamadığı işleri de yapabilir. Yani bir çeşit bypass uygulayabilir.

O yüzden sorun çözülürken hepsi birden ele alınmalı. 4. soruya verdiğiniz cevapta herhangi bir yanlış yok zaten. Ben sadece onların hakkında biraz daha bilgi vermek için yazdım:
klan sahipleri demiş görüş açında sorunmu var kardeşim hakaret gibi olmasın ama !!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
herneyse fakat ben bu spawnda claim engellemeyi bulmadan konuyla alakamı kesmem :)
Zaten belirtim:
Ya yetkilerini kaldırabilirisniz, ya da seçili alanda bu komutları kullanmasını yasaklarsınız.