Plugin Ve Yazılımsal Konuda Bilgili Ortak Arıyorum.

ByTaggeR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Akadaşlar. Bir Minecraft Projem Var Ve Eminim Rpg De Çığır Açacak Türden. Ama Her Ne Kadar Yazılımsal Konuda Bilgim Olsada Mc de Kafam Duruyor. Bu Yüzden Bu Konuda Uzmanlaşmış Bir Ortak Arkadaş Arıyorum. Server Maliyetleri Vesaire Gibi Konuları skype de yada wp de konuşuruz. mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Amacım sağlam bir ekip kurmak sadece pluginer değil aynı zamanda aradığım kişi ve özellikler aşağıda yazılıdır.
builderler (ortalama 3 kişi)
pluginer (ortalama 2 kişi)
yazılımsal bilgisi olanlar (sadece aşina olması yeter) (ortalama 1 kişi)

Son düzenleme:

bigminecraftnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben Arhan Özkardeş.

Açıkçası oldukça sunucuda çeşitli görevlerde bulundum.
Bunlar;

-Betacraft-->Moderatör
-Roescraft-->Builder
-Legendcraft-->Rehber
-MineTürk-->Kurucu/Builder/Yönetici Ortak (5 ortaktan biri) (5 ortağın en üstündeki kişi)
-LiteTürk-->Kurucu/Skripter (2 ortaktan biri)
-2AdamGG-->Admin/Skripter
-MrTurkCraft-->Admin/Skripter

NOT: 2AdamGG ve MrTurkCraft aynı kurucusu olan sunuculardır. Sadece isim değiştirmiş halidir.

Kişisel Bilgilerim: (Bana buradan ulaşabilirsiniz, hangi yetkiye sahip olacağıma dair konuşabiliriz eğer isterseniz)

İsim Soyisim: Arhan Özkardeş

-Teşekkürler!

SkyManiaSK

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsmim: Enes
-Merhaba Ben Enes Bu yazılım ve Pluginler konusunda uzman gibi saylırım bence benden daha profesyoneller vardır tabii ancak size özel işlerde yapabilirim .

Kolay Gelsin . Skypeden Mesaj yazarsan dönerim hemen .

Ardaggtrol

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben olurum ad:Arda yaş:9 Skype:arda kumkayır ben her türlü işi severim ama en çok moderatör admin gibi severim kolay gelsin skypeden mesaj yazabilirsen sevinirim

ByTaggeR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmim: Enes
-Merhaba Ben Enes Bu yazılım ve Pluginler konusunda uzman gibi saylırım bence benden daha profesyoneller vardır tabii ancak size özel işlerde yapabilirim .

Kolay Gelsin . Skypeden Mesaj yazarsan dönerim hemen .

istek gönderildi