KosovAli27
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Server içinde Tab tuşuna bastığımızda çıkan yerin slotunu arttırabileceğimiz plugin varmı? varsa ismini veya linkini atarmısınız?
Dostum , konuyu acan arkadas yapmiyor olabilir ama nitrado benzeri hostlarda 4 kisilik server alip , sinirsiz kisi yapiyorlar . Cogu kisi onun icin istiyor . Ama konuyu acan arkadasi bilemem .Orası kişi sayısına göre artıyor. Kaçıncı "Tab tuşuna bastığımızda çıkan yerin slotunu arttırabileceğimiz plugin" konusu bu merak ettim. Niye bu kadar fazla isteniyor ki?
Bazi taktikler var uygulayinca problem yok .Zaten nitrado belli kişi sayısını aşınca crash vermiyor mu?
Ama yinede RAM bir yerden sonra "Bende İnsanım!" diye bağırır ve server çöker [emoji14]
Ya normal oyuncuya git essentials.joinfullserver permini ver tamamdir .Peki nerede sınırsız sorunsalı?
Amacın başka senin galiba..... slot bugu yapacaksın galiba nitrado yemez merak etme nitrado sunucuları kontrol altında tutuyor öyle illegal bir durum görürlerse sunucunu kapatırlar.şimdi böyle plugin varmı yokmu ben anlamadım![]()
bi tek beni görcek zaten o kadar kişi arasından zaten deneme amaçlı hardcore faction açcam bakarım tutarsa slot bugu falan yapmadan açıcamAmacın başka senin galiba..... slot bugu yapacaksın galiba nitrado yemez merak etme nitrado sunucuları kontrol altında tutuyor öyle illegal bir durum görürlerse sunucunu kapatırlar.