enescrafter
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar sunucu ve normal tekli oyuna nasıl plugin yükliyecez ? videolara baktım plugin diye klaör yok bende
Bukkit server kurman lazım plugin [eklenti] yüklemen içinArkadaşlar sunucu ve normal tekli oyuna nasıl plugin yükliyecez ? videolara baktım plugin diye klaör yok bende
sağol tekoyunculuda nasıl yükleyebilirim?[DOUBLEPOST=1380992562,1380992498][/DOUBLEPOST]bir de bir sorum daha var sunucular genelde bukkitmi açılıyor hamachi mi ?Bukkit server kurman lazım plugin [eklenti] yüklemen için
Tek oyunculuya plugin yüklenmez mod yükleyebilirsinsağol tekoyunculuda nasıl yükleyebilirim?
Bukkitsunucular genelde bukkitmi açılıyor hamachi mi ?
Evetben hamachili sunucu açmıştım hamachideki dünyamı bukkit sunucuma koyabilirmiyim?
map dosyası launcherdemi appdatadamı?MAP dosyani Bukkit server klasorundeki mapin icine atip daha sonra server.properties ten level.name=<mapadi> yaparak tasiyabilirsin.
tamamda önceki oluşturduğum haritayı nerden bulcam? appdatamı launchermi?Bukkit actigin zaman serverin icin ozel bir klasor oluyor. Onun icinde plugins maps vs. klasorler oluyor.
nasıl yani? o var ama exe dosyası nasıl icinde olcak?Sen Hamachi kurarken Minecraft_Server.exe diye birsey indirmissen onun icinde oluyor.
warning] şeklinde yazılar var konsol var anlayamadımOna tikla mutlaka gorursun.