Plugin Yardımı .

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Motd Benzeri Bi Plugin Sorucam.Motd Yani Server Yerine Bişeyler Yazılır Ya Motd'de İşte '...crafta Hoşgeldin player' falan yazar ya bu pluginde böyle '...crafta hoşgeldin player' yazısı sırayla gelsin.böyle harf harf.motd de önce . gelsin sonra diğer nokta gelsin öyle bişe

yani mesela player yazıyo player kelimesinin harfleri tek tek 1 saniye arayla gelsin yani şöyle
p(1 saniye ara)l(1 saniye ara)a(1 saniye ara)y(1 saniye ara)e(1 saniye ara)r(1 saniye ara)
harfler sırayla gelip kelimeyi cümleyi oluştursun.bu pluginin adını söyleyebilirmisiniz ? minecraftın multiplayer bölümüne girdiğinizde Minecraftserver yazıyo onun altındaki kısım motd kısmı.böyle harfler sırayla gelip cümleyi falan oluştursun o kısımda.tam olarak anlatamadım biliyorum ama anlamışsınızdır umarım. :)

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Şu konuları açmadan önce forumu iyice bir araştırın, aynı konudan 50 tane var. Istediğin şeyin adı AnimatedMOTD

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
k.b dostum sana cidden söylüyorum ki baya araştırdım.eklenti istekleri kısmında 35-40. sayfaya kadar tek tek kontrol ettim cidden bulamadım k.b.ve yardımın içinde saol.[DOUBLEPOST=1440534004,1440533605][/DOUBLEPOST]ben aramaya devam ediyorum.verdiğin plugin işe yaramıyo.spigot ta var işe yaramadı.bide player lı bi plugin buldum aynı işlevi yapan oda işe yaramadı aramaya devam.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
AnimatedMotd Paralı bir plugin parasız versionu bungeecordda calısmakta.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Bak adamlar sağ tarafa versiyonları koymuşlar. Aşağıda videolu anlatım bile var. Neyini yapamadın ?

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
içlerinde 1.7.2 yok dostum[DOUBLEPOST=1440536887,1440536474][/DOUBLEPOST]beyler konu konuyu açar derler ya.siz bu plugini boşverinde bana süpriz kutu plugini verseniz güzel olur.surprisebag olmasın onda p4 set vs. topluca verilmiyo.sk da olur.diğer pl yi boşverin.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
içlerinde 1.7.2 yok dostum[DOUBLEPOST=1440536887,1440536474][/DOUBLEPOST]beyler konu konuyu açar derler ya.siz bu plugini boşverinde bana süpriz kutu plugini verseniz güzel olur.surprisebag olmasın onda p4 set vs. topluca verilmiyo.sk da olur.diğer pl yi boşverin.
var.
java sürümüne uygun olanı seçeceksin zipten çıkan dosyalardan

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm zaten amacıma ulaştım saolunda şu süpriz kutu işinede bi baksanız bidaha konu açmim lütfen.