Plugin Yardımı

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Merhaba Arkadaşlar ben bir sunucu da plugin işlerini hallediyorum ve eklemek istediğim bir minigames var bu minigames ile ilgili bir plugin var mı ?

Eklemek istediğim plugin: Bir bekleme odası olacak (max 12 kişi girecek minimum 4) o arenaya 4 kişi ve üstü girdiğinde 10 saniye saymaya başlayacak sayma bittikten sonra bir küçük arenaya ışınlayacak o arenad da belirli canavarlar doğacak ve en çok canavar öldürene örneğin 1 elmas ödül verilecek, ( Elmas verme işini skript ile hallederim ) kısaca İnsanlar VS Canavarlar gibi bir plugin var mı acaba çok acil lazım lütfen yardımcı olun teşekkürler <3 :)

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eklentisinden bahsediyorsunuz sanırım.

Bu konuyu açtığımdan beri o pluginle uğraşıyorum plugini kurdum falan şu videodan (
)
bakarak yaptım adamlar arenayı kurduğunda biryerr kıramıyor ama ben kırıyorum ve adamlar kit seçme yerine gittiğinde tabelaya tıklayıp kit alıyor ben gittiğimde alamıyorum ( ma join deneme yapıyorum yani ) kısaca mob arena da böyle bi sıkıntı yaşıyorum lütfen yardımcı ol kaliteli bir serverde deneme pluginer alındım bu şansı kaçırmak istemiyorum