Keşke öyle olsa... Bir şeyi yapmak için 1 den fazla yol var ve bunları API'nın yanında kendi yöntemlerinle yapman lazımYav şu plugin yazma olayı neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim. API hazır,event'lar hazır,environment hazır. Tek yaptığın eventlara göre bir kaç class yapıp mod yazmak. Basit bir şey bu. Zevklidir büyük ihtimal ama abartılacak bir şey değil.
Biraz veri yapıları ile uğraşırsan görürsün asıl koyma nasıl oluyorSen 242 satırlık minigameyi yazdıktan sonra o minigamein saçma sapan bir hata yüzünden çalışmamasının nasıl koyduğunu biliyor musun?
(Bkz. LAN BU KOMUT NIYE ÇALIŞMIYO!)
JavaNullExpection mudur nedir onun kadar garip gıcık ve açıklamasız bir erroru bulamazsınız phpnin 300 satırlık hataları daha iyi ondan.Keşke öyle olsa... Bir şeyi yapmak için 1 den fazla yol var ve bunları API'nın yanında kendi yöntemlerinle yapman lazım
Bize ne ? Sen bu konuyu yapacağın pluginin reklamını yapmak için mi açtın, yoksa dert yanmak için mi ?Neyse şu minigameyi bitireyim Mineplex teki Death Tag in More features versiyonu oluyor yani.
Türkiyede ilk adam akıllı tagli, xXKurucuXx tarzı saçma sapan tagleri olmayan ve tamamen own coded serverini açacağım.[DOUBLEPOST=1439492891,1439492780][/DOUBLEPOST]Ha birde o sunucu online mode olacak premium ne abi abartıyorlar premium diye bir şey yok olmadı olmayacak sadece orijinal hesap ve kaçak hesap ve sahte oyun var, online mode olacak, admin yukarı admin aşağı yetti gari.
Dert yanmak için açtım o komutun çalışmama olayı gelince yazmak istedim neye kızdın bu kadar?Bize ne ? Sen bu konuyu yapacağın pluginin reklamını yapmak için mi açtın, yoksa dert yanmak için mi ?
try catch yapabilirdin[DOUBLEPOST=1439493158,1439493106][/DOUBLEPOST]JavaNullExpection mudur nedir onun kadar garip gıcık ve açıklamasız bir erroru bulamazsınız phpnin 300 satırlık hataları daha iyi ondan.
onlar yapsınlar sorun değil de config editleyip "plugin yapıyorum" demesi sorunİyi ki almamış seni mineplex, zaten korkunç İngilizcenle kimse almaz da. O sizi bu duruma düşüren "ergenler" de bir şeyler yapmaya çalışıyor kendi çaplarında. Herkes anasının karnından plugin şeycisi çıkmıyor ki.
Aynı şekilde durum redstone'da da böyle. Biz o kadar emek verip yazıyoruz, insanlar yararlansın diye paylaşıyoruz, sonra adam gelip yapan kısmına kendi adını yazınca komut bloğu biliyolar.Bize ne ? Sen bu konuyu yapacağın pluginin reklamını yapmak için mi açtın, yoksa dert yanmak için mi ?
Bu doğru cümle oldu bak.try catch yapabilirdin[DOUBLEPOST=1439493158,1439493106][/DOUBLEPOST]
onlar yapsınlar sorun değil de config editleyip "plugin yapıyorum" demesi sorun
Aynı şekilde durum redstone'da da böyle. Biz o kadar emek verip yazıyoruz, insanlar yararlansın diye paylaşıyoruz, sonra adam gelip yapan kısmına kendi adını yazınca komut bloğu biliyolar.
Bi de bunlar var tabi:
Olum onları gösterme gülmekten ölüyom yaAynı şekilde durum redstone'da da böyle. Biz o kadar emek verip yazıyoruz, insanlar yararlansın diye paylaşıyoruz, sonra adam gelip yapan kısmına kendi adını yazınca komut bloğu biliyolar.
Bi de bunlar var tabi:
3:57 ile 4: 26 arasına bak sandalyeden düşersin öyle bi kahkaha attım ki karşı apartman duymuştur herhaldeKahkaha attım videonun 5. saniyesinde![]()