Plugin yazma

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Mesela Ben skript plugin cevirmek istiyorum hangi programla plugin yaparım skript plugin cevirecegim de yardım edermsiniz

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Skript kodlarını programla Java kodlarına dönüştürmeyi soruyorsan hiçbir forumda böyle bir program görmedim.
Direk plugin yazmak istiyorsan forumda konuları mevcut.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle anlatayım kusura bakma ben mesela skript plugine cevirceğim skript kastıyor plugin olarak yapmak istiyorum ve plugin yazmak istiyorum konu link atarmsın

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız plugin "yazmak" skript yazmak kadar kolay değildir. Sayılara ve şekillere daha fazla girersin. "if player has a apple, give a diamond" gibi basit şekilde yazılmıyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Yanlız plugin "yazmak" skript yazmak kadar kolay değildir. Sayılara ve şekillere daha fazla girersin. "if player has a apple, give a diamond" gibi basit şekilde yazılmıyor.
Daha kolay olabilir, ama sonucta bu plugin 20 30 kb lik bir plugin değil, ki 30kb lik bir pluginle mineplexten daha stabil oyun sistemi bile yazabilirsin.
1600kb'yi askın "aracı/ek" bir plugin bu. Addonmu deniyor emin değilim ek skriptleri saymıyorum bile. Kim bilir içinde ne islemler geciyor, yazar biraz daha kolay yazsın diye sunucu performansından bayaı ödün vermek zorunda kalıyor.