Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ben plugin yazmaya başladım ama şu openinventory midir nedir yapamadım tüm kodlar yok diye bıraktım biraz daha fazla kodlar gelir diye umuyorum ileride.
Minecraft 1.9 gelene kadar yokum ._.

Hatta sana ve bir kaç kişiye daha sordum bulamadık s:
Ben plugin satıp para kazanıyorum hatta bunu ekipçe yapıyoruz, sen boş mu dersin bilmiyorum fakat en azından bizim cebimizi dolduran bir dil. 49$'a eklenti sattığımı bilirim.
Nerede satıyorsun pluginleri ?

@MegaCrafter

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben plugin yazmaya başladım ama şu openinventory midir nedir yapamadım tüm kodlar yok diye bıraktım biraz daha fazla kodlar gelir diye umuyorum ileride.

kara borsa candır *

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

@MegaCrafter
Vallahi köprü altında satıyorum, hap var, cigara var, cex var.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Vallahi köprü altında satıyorum, hap var, cigara var, cex var.
Bir şey sorcam bu pluginleri yazarken craftbukkit.jar yerine başka bir jar daha ekleyip benim dediğim şeyi yapabilir miyiz ?
Yapılamıyor ise dediğim gibi başka jar dosyaları eklenip ekstra kodlar ekleyebilir miyiz plugine ?

İse eklenmiyor 1.9 ben şart beklemek*

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir şey sorcam bu pluginleri yazarken craftbukkit.jar yerine başka bir jar daha ekleyip benim dediğim şeyi yapabilir miyiz ?
Yapılamıyor ise dediğim gibi başka jar dosyaları eklenip ekstra kodlar ekleyebilir miyiz plugine ?

Open Inventory'den kastın nedir anlamadım?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Evet ekleniyor, BossbarAPI gibi şeyler var :(
son dediğini anlamadım*

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Evet ekleniyor, BossbarAPI gibi şeyler var :(
son dediğini anlamadım*
Minecraft 1.9 veya üstü sürümlerini beklemek şart demek ben.
*Bir süre sonra kafa bozuluyor benim zamanlarda bu k.b[DOUBLEPOST=1423260911,1423260766][/DOUBLEPOST]
Open Inventory'den kastın nedir anlamadım?
*Çanta açılınca mesaj yazılması
Konusunu bile açmıştım:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.9 veya üstü sürümlerini beklemek şart demek ben.
*Bir süre sonra kafa bozuluyor benim zamanlarda bu k.b[DOUBLEPOST=1423260911,1423260766][/DOUBLEPOST]
*Çanta açılınca mesaj yazılması
Konusunu bile açmıştım:
O etkenler için kullandığın getPlayer()'i yazmasan olurdu herhal. Zaten oyuncuyu belirtmek için e.getPlayer kullanmışsın. Biraz fazla basit değil mi bu ya :ha: