pluginden anlıyanlar baksın

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
selamün aleyküm beyler benim bi sorunum varda arkadaşlar şimdi benim serverim var serverimde özelden reklam yapıyolar adamlar mesela adamlar
/msg oyuncuismi bu servera gelsene diyolar tabi ben bunları görmüyorum normalde nitrado panelinde bu konsoldan her şey görünüyor ama axitrde böyle bir şey yok oyuncuların naptıklarını özelden yazıklarını daha dogrusu diger yetkililerin ne kodlar yazdıgını ögrenmek istiyorum bunun plugini var mış diye duydum hatta bi serverdada var ama kurucudan rica ettim vermedi arkadaşlar bana bunun plugini varsa söylermisiniz adını yada linkini atarsanız sevinirim :) şimdiden teşekürler

DerMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş peki adminler bi yeri sildi /set 0 yaptı diyelim oyuncular /spawn yazdı onları da görmek istiyorum herşeyi yani onlar içinde komut var mı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu işini görebilir.Bunu dışında bilemiyorum ancak oyuncu sayısı çoksa pek hoş olmayacaktır chatinizin dolmasından dolayı.

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-- İçerik @4trest tarafından silinmiştir. --

Moderatör tarafından düzenlendi:

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş peki adminler bi yeri sildi /set 0 yaptı diyelim oyuncular /spawn yazdı onları da görmek istiyorum herşeyi yani onlar içinde komut var mı
Herseyi gormek istiyorsan plugine gerek yok essentials pluginin config inde spy commands bölumu var gormek istedigin komutlari basina / koymadan ekle :)

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi